Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Cosmeticiană din Satu Mare, trimisă după gratii. Vindea droguri inclusiv pe WhatsApp

O cosmeticiană din Satu Mare a fost trimisă după gratii după ce a fost prinsă drogată la volan, dar și cu o cantitate de cocaină în mașină. Femeia, care a recunoscut că este consumatoare de cocaină, se plimba cu mașina să vândă aceste droguri de mare risc, pe care le vindea inclusiv pe Whatsapp, după cum reiese dintr-o conversație cu un potențial cumpărător. Ea a fost trimisă în judecată, iar în această săptămână s-a ales cu o condamnare cu executare.

Concret, la data de 02.09.2023 (aproximativ în jurul orei 11:00), autoturismul condus de cosmeticiană a fost oprit pentru control pe raza localității Iojib, pe drumul DN 1C. În urma efectuării unei testări cu un test rapid, rezultatul a fost pozitiv pentru consumul de cocaină. Mai mult, în autoturism, în geanta femeii a fost găsită o borsetă ce conținea aproximativ 19 grame de cocaină și un cântar de precizie de culoare neagră.

A recunoscut doar consumul

Femeia a fost trimisă în judecată pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice au unui autovehicul de către o persoană care se afla sub influența substanțelor psihoactive, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de mare risc, fără drept, și deținere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu fără drept.

Fiind audiată, femeia a recunoscut doar în parte săvârșirea infracțiunilor imputate, respectiv deținerea în vederea consumului propriu de droguri de mare risc și conducerea unui vehicul sub influența drogurilor. Cât privește acuzația săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc a arătat că drogurile descoperite asupra sa la data de 02.09.2023 le-a dobândit cu câteva zile înainte și erau destinate consumului propriu, iar cântarul de mare precizie aflat în autoturismul cu care se deplasa la momentul constatării faptei i-a fost împrumutat de către un prieten.

Vindea cocaină inclusiv pe Whatsapp

Sătmăreanca a declarat că a început consumul de cocaină la o petrecere, după un incident în care i-ar fi ars locuința în care trăia cu chirie și toate bunurile. În urmă cu aproximativ un an, la salonul de cosmetică în care lucra și care îi aparține, a cunoscut o tânără în vârstă de 22 de ani care lucra într-un bar. Cele două obișnuiau să consume împreună cocaină.

Doar că, într-o conversație descoperită pe Whatsapp, cosmeticiana a abordat un potențial cumpărător. Între cei doi a avut loc o conversație (identificată în cuprinsul secțiunii ”Chats” – WhatsApp), în cuprinsul căreia martorul este întrebat de către inculpată dacă dorea ceva, acesta răspunzând ”1”, însă inculpata i-a răspuns că nu mai avea, deoarece a dat tot ce avea în ziua precedentă, dar că va mai obține ceva în cursul nopții.

Cosmeticiana a fost condamnată, săptămâna aceasta, la pedeapsa de 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.