Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Doi tineri din Satu Mare furau conserve din magazin şi le vindeau pe stradă

Doi tineri din județul Satu Mare se află în fața instanței, fiind acuzați de furt calificat, după ce au furat în mod repetat produse alimentare dintr-un magazin și le-au vândut, ulterior, pe stradă. Unul dintre tineri, care are deja cazier judiciar, se află în prezent în penitenciar.

Potrivit informațiilor PortalSM, faptele au avut loc la sfârșitul anului trecut, în magazinul Profi de pe strada Careiului. Cei doi tineri au acționat de două ori, în aceeași zi, furând mai multe produse alimentare, printre care cașcaval și conserve. Prejudiciul total adus magazinului s-a ridicat la suma de 850,03 lei, care nu a mai foat recuperat.

Potrivit informațiilor PortalSM, șefa de tură a magazinului a fost notificată, ulterior, despre cele două incidente observate pe camerele de supraveghere. Cei doi au fost surprinși în timp ce ascundeau produsele furate în gecile pe care le aveau pe ei.

Cei doi au fost prinși, în cele din urmă, de o angajată, iar unul dintre ei a restituit o parte din bunuri. Ulterior, amândoi au fugit din magazin, dar au fost prinși, totuși, de polițiști.

La audieri, unul dintre tineri a recunoscut faptele și a declarat că, împreună cu prietenul său, a furat produsele pentru a le consuma și a le vinde în cartierul Micro 14, întâlnind ocazional cumpărători de etnie romă.

Acum, ambii tineri urmează să fie judecați pentru  furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.