Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

Florin Salam, reținut pentru 24 de ore de polițiști. Printre victimele sale, un om de afaceri din Satu Mare

Manelistul Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore, într-un dosar în care e acuzat de înșelăciune, după ce a încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-a mai prezentat pentru a-şi onora angajamentul, potrivit surselor Digi24. Printre victimele cântărețului se numără și un om de afaceri din județul Satu Mare care a fost înșelat de cântăreț.

Florin Salam a fost ridicat joi dimineaţă şi dus la audieri la Secţia 2 Poliție din Capitală, fiind acuzat de înşelăciune. În acest dosar au avut loc dimineaţă trei percheziţii, alte două persoane fiind cercetate alături de Florin Salam.

„Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a trei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro”, anunţă Poliția Capitalei.

La Secţia 2 Poliţie au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu şi-ar fi onorat înţelegerile şi nici n-ar fi restituit banii primiţi.

Cazul de la Satu Mare

Un om de afaceri din Satu Mare ar fi rămas fără 20.000 de euro după ce ar fi achitat un concert interpretului Florin Salam iar acesta nu şi-a onorat contractul, informa gândul.ro la începutul acestui an.

Potrivit sursei citate, manelistul a fost ridicat de acasă, și atunci, cu mandat de aducere pentru a fi interogat într-un dosar de înșelăciune, Florin Salam nu ar fi negat acuzațiile aduse pe numele lui însă ar fi oferit unele explicații prin care a încercat să se justifice. Acesta este cercetat și în alte dosare, iar printre victime se numără și lideri interlopi cunoscuți.

“Una dintre victime ar fi un om de afaceri din Satu Mare, care ar fi achitat 20.000 de euro, iar un impresar din Călărași ar fi rămas dator cu aproximativ 100.000 de euro de pe urma evenimentelor neonorate de cunoscutul artist”, preciza Gândul.

 

10 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Apoi și “omul de afaceri” anonim (mă gândesc nu degeaba că nu se mândrește cu faza) și care îi dă avans la ăsta și plătește să-i asculte mizeriile lui își merită soarta. Se poate considera taxă de școlarizare la o adică. Chiar nu aveți unii simțul ridicolului????? Că la educație se pare nu sunt șanse, acolo sunteți praf.

    • ion Răspunde

      daca ai stii cati sunt din asta in oras …
      si multi au functii in domeniul public si altii cu pensii speciale ,,,, pardon de seviciu
      oameni de vaza in oras si joaca pe manele p’ acasa si pe oriunde umbla

    • Vasy Răspunde

      Acuma sincer, decat populara cu “frunza verde si-o opinca” sau o doina de jale “valeu neica unde te-ai dus”… mai bine manele “sa moara dusmanii, fara numar, fara numar…”
      Oricum nu e frumos ceea ce a facut cantaretzu’ dar asa ii e rasa… nu poate fi cinstit ca atunci ar fi om normal, trebuie sa fie “special”.

      • Sebi Răspunde

        Prost trebe să fi să îi dai la ăsta bani să îți cânte, asta nu mai cântă de multe,este un terminat!.

  2. Gheorghe Răspunde

    E vremea de luat țepe la satmareni.Unii cu medicamente,alții cu maneaua….fiecare cu ce-i place.Țepuirea este de pe vremea lui Țepeș Vodă care țepuia la greu tot ce-i pica în….țeapă.Intideauna vei găsi o seamă de inși care se așează singuri în țeapă deoarece sunt fără neuroni și pun botu la orice…..țeapă.Mai aduceți țepe ca fraieri în așteptarea țepuirii sunt destui și în satmar ca peste tot.

  3. H&R Răspunde

    In loc de salam a primit parizer? Sau care-i smenu’?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Am înțeles că fraierul a dat avans și a primit fix ciuciu. Și nu e singurul că au fost și alții amatori de lălăială “să moară de șucăreală tot dujmanu”. De aia ziceam că își merită soarta, își caută cu lumânarea și nu degeaba sunt băgați la păgubit anonim. Cine știe ce se mai amuză angajații pe salar minim ai îmbogățitului pe spinarea altora.

      • H&R Răspunde

        Cred ca nu pentru 500€ vine sa cante Fara numar, fara numar

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Vreo 20000 de euro dacă nu mai mult. Unii au dat avans zeci de mii. Cum se spune “Ebül szerzett jószág ebül vész el”. Similar și ma nunțile oșeneși când risipesc banii numai să arate ce bine le merge. Își merită soarta toți. Mie pur și simplu nu mi-e milă de ei.
          Articolul ăsta este de pe hotnews.
          “Florin Salam a fost reținut într-un dosar de înșelăciune cu un prejudiciu de 18.000 de euro, fiind acuzat că ar fi luat bani în avans de la mai multe persoane pentru a cânta, dar nu s-ar mai fi prezentat la evenimente. Este a doua oară în ultima lună când Salam este ridicat de polițiști, el fiind acuzat de înșelăciune și într-un alt dosar, după ce a fost acuzat de un bărbat din Dâmbovița că i-ar fi plătit 5.500 de euro pentru a-i cânta la nuntă, însă Florin Salam nu și-ar fi onorat promisiunea.”

          • H&R

            Apoi vezi cum poti face bani usor si pana la urma fara mare efort. A facut cateva zeci sau sute de mii de euro. Va fi condamnat pentru un an sau ceva de genul, daca nu cu suspendare. Si ramane si cu banii. Faci tu intr-un an 100mii de €? Eu nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.