Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. A împlinit 100 de ani și e căsătorit de 71 de ani! Sătmarul îi urează ”La mulți ani!”

Sătmăreanul Augustin Lenghel a împlinit, sâmbătă, 2 martie 2024, vârsta de 100 de ani și a fost vizitat de prefectul județului Satu Mare, Radu Roca. Augustin Lenghel este căsătorit de peste 70 de ani, iar la împlinirea unui secol de viață, Sătmarul îi urează ”La mulți ani!”

,,Azi, 2 martie 2024, domnul Lenghel Augustin din localitatea Cig împlinește frumoasa vârsta de 100 ani, este căsătorit și conviețuiește împreună cu soția de 71 de ani. Are doi copii, o nepoată și un strănepot. Cu ocazia zilei de naștere îi dorim multă sănătate, zile senine și bucurii alături de soție și de toți cei dragi! Acești oameni trebuie apreciați la adevărata lor valoare fiindcă, au fost generația care s-a sacrificat, au muncit din greu, au prins războiul, au crescut copii, au crescut nepoți și strănepoți!”, a spus prefectul Radu Roca.

5 comentarii

  1. Sebi Răspunde

    Poate îmi explică și mie cineva de ce Radu iancu umbla mereu după curul lui Roca,este șeful de cabinet al prefectului,șofer sau paznic pus de barosanul Govor, să îi toarne tot ce face Roca, să știe gousfather Govor, că multe nu îl duce capul pe adormit și se știe că este pupincuristul lui Govor 💯%💯!?

  2. 🥴🥴😢😢🤮🤮 Răspunde

    Ce imagine de maro. Să-mi explice careva ce caută prefectul în schemă? Că primarul mai înțeleg că doar e an electoral și poate mai apucă să pună o utimă ștampilă dar în rest? Că dealtfel nici unul nici altul nu au absolut nici un merit că moșul a apucat această vârstă frumoasă. Absolut dar absolu nici un merit. Sau unii chiar nu au simțul ridicolului și se cațără pe orice numai votul să iasă la numărătoare????? Eu dacă eram în locul familiei nu acceptam acest spectacol grețos. Mâine dacă îi întrebați nici numele nu mai țin minte. E ca și celebra secvență din filmul “The great dictator” când Chaplin își bătea joc de Hitler, faza când se trăgea în poză cu fetița în brațe. Că parcă ar fi și el om. Nu este nimic diferit. Turmă marș la vot. 🤮🤮🤮

  3. ilie Răspunde

    Nu consider neaparat ca e o chestie doar electorala,sunt sigur ca si daca nu erau alegeri anul acesta acest varstnic merita omagiul autoritatilor si al nostru tuturor pentru faptul ca a trecut cu brio prin razboi,foamete,ierni napraznice si dictatura ,cu credinta in Dumnezeu si in zile mai bune!Chiar daca nu l cunosc ii doresc multa sanatate si un sincer La multi ani!

    • 🥴🥴😢😢🤮🤮 Răspunde

      Doar că politrucii prezenți se folosesc la modul cel mai …. de imagine cum că ei ar purta grija seniorilor. Nimic mai fals. Asta mă deranjează. Repet, înțeleg prezența primarului dar în ce calitate era acolo prefectul? Au fost cazuri similare în Satu Mare ori Moftin recent și s-a prezentat primarul de localitate cu un buchet și ceva tort. Ce-i bairamul ăsta ieftin, jumate sat afară cu televiziune și mai știu eu ce să ne facem material de reportaj lacrimogen? Bunul simț tovarăși unde este? Și nu cred că seniorul a dorit asta.

  4. Soponos Erica Răspunde

    Felicitări!Multa sănătate și bucurii in continuare alaturi de soția D voastră,familie și cei dragi!🤗🎂🌹☀️🍀🙏Un exemplu de conviețuire 70+ ani!!!!Nu am fi aflat daca nu participă D l prefect!Felicitări!Sper că au primit și un plic,cel puțin că și cei care aniversează 50 de ani de căsătorie….🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.