Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Aveți grijă cât beți! Unui sătmărean i s-a înverzit fiola și a doua zi. S-a ales cu o condamnare

Aveți grijă cât beți! Unui sătmărean i s-a înverzit fiola și a doua zi. Mai exact, bărbatul a consumat seara, s-a pus la somn, iar dimineața s-a urcat la volan. Polițiștii l-au oprit în trafic, iar acum s-a ales cu o condamnare.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii sătmăreni au oprit în trafic un autoturism marca Volvo, la volanul căruia se afla un bărbat. După ce acesta din urmă a prezentat documentele, întrucât emana halenă alcoolică, oamenii legii i-au adus la cunoștință că urmează să fie testat cu aparatul etilotest, acesta fiind de acord. Aparatul a indicat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare pentru recoltare de probe biologice. Fiind audiat, acesta a spus că a consumat băuturi alcoolice seara, iar la volan s-a urcat abia în dimineața următoare.

Mai exact, el a declarat că a consumat aproximativ 0,50 ml cu pălincă, iar de-a lungul zilei a consumat aproximativ două sticle cu vin de 750 l fiecare, iar în jurul orei 22:30 a mai consumat o sticlă cu bere. În dimineața următoare, în jurul orei 08:00, s-a urcat la volan, s-a dus până la piață unde a făcut unele cumpărături, după care a pornit din nou la drum. La un moment dat a fost oprit de către un echipaj de poliție și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, ,,pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Si cine crede povestea asta? Hai sa fim seriosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.