Ultima actualizare: azi, 20:10

Locale

FOTO. PSD sărbătorește intrarea în Schengen: ,,Este un vis devenit realitate”

Partidul Social Democrat (PSD) sărbătorește intrarea în Schengen. Social-democrații sătmăreni, în frunte cu președintele Mircea Govor, au fost prezenți, sâmbătă dimineața, 30 martie, la Aeroportul Internațional Satu Mare, acolo unde au susținut o conferință de presă în care au salutat aderarea României la spațiul Schengen, aerian și maritim, mulțumind astfel Guvernului pentru această reușită: ,,Este un vis devenit realitate”.

,,Bine ați venit în Schengen. Un vis foarte vechi al românilor și primul pas s-a făcut. Eu vreau să-i mulțumesc domnului prim-ministru Marcel Ciolacu, președintele PSD, Guvernului României, pentru această zi minunată”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Intrarea României în spațiul Schengen ,,este un vis devenit realitate”, a spus și prefectul Radu Roca, președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare.

,,Aniversăm două decenii de securitate și prosperitate sub aripa NATO. Azi este un nou capitol în Uniunea Europeană pentru țara noastră prin integrarea în Schengen, aerian și maritim. Este un vis devenit realitate datorită implicării neîncetate a Guvernului României condus de domnul prim-ministrul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat”, a declarat Radu Roca.

România intră oficial în spațiul Schengen, aerian și maritim, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Astfel, persoanele care vor călători din România către un stat Schengen sau dintr-un stat Schengen către România nu vor mai trece prin controlul de la punctele de control la frontieră. Oamenii vor trece doar prin controlul de securitate și ar trebui să aibă asupra lor doar documentul de identitate și documentul de îmbarcare.

22 comentarii

  1. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Vouă, Schengen?!?!? Nici până la Petea/Csengersima nu v-aș lăsa!! 🤔🤔🤔

    • JHistory Răspunde

      Norok ca tu nu esti agresiv asa cum sunt eu.. Poti posta orice aberatie. Bravo portalsm!!! Bravooooo!!!!

    • Hopa! Răspunde

      Pe tine nici nu te-as lasa sa iesi din casa. Ca esti pericol public. Ai auzit de cuvantul toleranta? Cauta in Dex, daca sti ce inseamna….Noapteinlajos…Si paste fericit!

    • Hopa! Răspunde

      Norok ca tu ai voie. Sa mergi pana la Csengersima.
      Auzi ma? Noi nu avem voie nici pana la Csengersima. Ce sa mai vorbim de New York, Londra, Paris, Barcelona. Bouu asta ne-a pus cruce.

    • JHistory Răspunde

      Io asa de agresiv pot fi ca ma bat pe mine insumi in fata oglinzii. Ies niste batai frate ca van Damme sau Rambo ori Rocky nu e in stare! Eventual Chuck Norris. Stai sa ma vezi pe mine! Sunt tare ca si osul de meduza!

  2. alegător resemnat Răspunde

    Momentul când după o așteptare de 13 ani nejustificat de lungă prezentăm nerealizarea ca un măreț pas spre noi culmi. Măcar dacă acum s-ar recunoaște care este motivul adevărat al tărăgănării aderării la Schengen dar nici vorbă. Că nu migrația ilegală e problema majoră sau problema cu traficul din portul Constanța că vedeți că mariytim intrăm în Schengen! Ci interconectarea strânsă a lumii interlope cu restul. Pentru că Schengen presupune și accesul membrilor de drept la baza de data a celorlalți. Adică să te poată verifica direct dacă tu ești tu.

  3. 😉 Răspunde

    Aerian și pe apa suntem în segben, înseamnă că dacă cu auto, trenul sau pe ios nu avem acces, rezulta că dacă mergem cu barca pe Someș putem întra. Ce mișto! Mă duc sa-mi cumpăr o bancă.

    • Contribuabil Răspunde

      Super tare!
      Bravo băiatule! Îmi iau și eu una!
      Pe Someș, Criș, Mureș, Dunăre se poate merge.
      Nu? E pe apă!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Să nu uiți să iei și examen la capitănia Dej că altfel te uiți la barca ta gonflabilă pe mal. 🤔😉😅 Și unde vrei să mergi cu barca? Pe Someș? Glumești nu?

  4. Hopa Răspunde

    Noroc ca tu ai voie. Da ce? Noi romanii si ungurii
    din Romania suntem leprosi? Da care-i diferenta fata de poporul maghiar? Care de doua zeci de ani il tot voteaza pe Orban? Nu seamana cumva cu Lukasensco? De orban vorbesc.

  5. Ph Răspunde

    V-ați făcut preș în fața austriecilor(rușilor) și prezentați această rușine drept succes. Un singur lucru mai am de adăugat: MARȘ!

    • @Ph Răspunde

      Iar România a fost dată gratis.

    • 3.14 Răspunde

      Din pacate Ph are dreptate, insucces cu care ne laudam pt a prosti, pulimea credula.. Cu ce ne laudam, ca trecem prin aeroport si prin port…exact cum treceam inainte??? Acolo au fost si raman sunt controale mai stricte decat cele din vamile terestrre.

  6. Profu Răspunde

    Măi fraților, uitați-vă la porcul de govor ce mutra de excroc ordinar are.
    Și mâinile le are făcute după furat.

  7. Muie psd! Răspunde

    Muie psd!
    Ciuma ciumelor!
    Cei mai jegoși politruci!

  8. Pop Răspunde

    Porc Govor toată conducerea Satu Mare PSD și ciolacu și Stănescu ….muie PSD hoți 100%

  9. satmarean Răspunde

    Cum dracu sa te filmezi langa un santier care este platit din banii lucuitorilor judetului din 31.12.2023. Vreo 40 milioane de euro, pentru ca s-au pierdut fondurile europene.

  10. Vizionaru Răspunde

    Dobitocul de Govor chiar crede ca am intrat in Schengen ! Bă dobitocule, tu cu al tău aeroport SM nu ai intrat in niciun Schengen, gherțoi inept ai doar curse de București și Londra, niciuna nu este in Schengen ! Asta este rezultatul “ diplomației” Ciucă, Klaus și Ciolănacu cu implementatorii Govorilă și Roca! Sa nu te apuce scârba !

    • c-block Răspunde

      @Vizionaru, nu te ambala. Este campanie electorală. Cu această mișcare coboară la nivelul deputatului hipo care cum miroase ceva să se bagă în seamă hopa sare și el. Ai dreptate cu ce ai scris dar vorba lui @satmarean, aia cu fondurile pierdute nu deranjează pe nimeni??? Nu de alta dar acum noi va trebui să achităm și nu-s doi lei! Așa o liniște frumoasă ca de mormânt este pe tema asta că …… 🤮
      PS. Astăzi am primit un apel înregistrat prin care cineva îmi urează Paște fericit. Întrebarea ce ar trebui pusă este oare de unde are individul numărul meu de telefon că eu nu i-am dat! Mulțumesc pentru urare dar este un mare-mare DAR. De unde știe că țin Paștele catolic că nu ne cunoaștem și nici prietnei nu suntem în mediul virtual? Și dacă era asta și acum un an sau doi nu comentam dar așa tare dă cu virgulă mișcare. Adică e cam dubioasă. În 2012 tot așa echipa fostului primar Ilyes mă îndeman să mă duc la vot. Era înainte de închiderea urnelor. Întrebarea este că de unde știe că nu m-am dus? Nu vă folosiți de resurse din astea mai puțin ortodoxe că vă puteți “arde”. Asta un sfat gratuit. Iar dacă se repetă în campanie promit să sun unde trebuie și înregistrez convorbirea. Punct.

  11. Satmareanu’ Răspunde

    Maine plec la Budapesta pe mare 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.