Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Servicii moderne de recuperare pentru persoanele cu dizabilități, în municipiul Satu Mare

Centrul de servicii de recuperare neuromotorii ”Sfântul Spiridon” din Satu Mare este pregătit să-și întâmpine pacienții într-un spațiu modern și prietenos, cu cele mai bune servicii de recuperare a funcțiilor neuromotorii, anunță Consiliul Județean Satu Mare.

Clădirea de tip ambulatoriu de pe strada Aurora nr. 1-3 din municipiul Satu Mare a fost reabilitată integral și dotată cu aparatură profesională modernă și mobilier adaptat persoanelor cu dizabilități, printr-un proiect european în valoare de 710.306 lei, dezvoltat de către Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare din subordinea Consiliului Județean Satu Mare.

Centrul oferă servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient: tratamente de fizioterapie, kinetoterapie, masaj medical, terapia limbajului și terapie ocupațională. Toate aceste noi facilități vor crește șansele de recuperare și de integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilități.

Pot beneficia de aceste servicii gratuite persoanele adulte care dețin certificat de încadrare în grad de handicap, atât cele aflate în grija familiilor, cât și cele din centrele rezidențiale din cadrul DGASPC Satu Mare.

2 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Felicitări!

  2. Calin Culcean Răspunde

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.