Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Coloane uriașe în Satu Mare. Plin de camioane pe șosele, se circulă foarte greu

Coloane uriașe în județul Satu Mare. E plin de camioane pe șosele, iar șoferii nu pot să iasă din țară și să ajungă în Ucraina, din cauza protestelor ce au loc în Polonia. Cozile se întind pe mai mulți kilometri, iar camioanele sunt oprite atât drumul care duce spre vama Halmeu, cât și pe drumul dintre Satu Mare și Baia Mare, în zona localității Livada.

Vama Halmeu este blocată din cauza protestelor care au loc în Polonia. Șoferii de TIR sunt nevoiți să aștepte și 24 de ore pentru a intra în Ucraina. Potrivit Poliției de Frontieră, în vamă se lucrează la capacitatea maximă, fiind folosite toate arterele de control. De asemenea, s-a suplimentat personalul care desfășoară formalitățile de control, dar este important de știut că, dată fiind frontiera cu un stat non UE, controlul în PTF Halmeu este multiplu, respectiv control vamal, fito-sanitar, sanitar veterinar, controlul rovinietei, precum și cel al greutății încărcăturii camioanelor, conform normelor prevăzute de lege.

Coloanele se întind pe mai mulți kilometri, iar tot drumul din Halmeu până la intersecția cu Drumul European 58 este plin de camioane, șoferii încercând să iasă din țară și să ajungă în Ucraina. Aceste coloane s-au format deoarece în Polonia, Slovenia, dar și în Lituania sunt proteste ale agricultorilor care au blocat punctele de trecere cu Ucraina.

Polițiștii de frontieră sătmăreni din cadrul STPF Satu Mare, SPF Halmeu, în cooperare cu echipaje din cadrul IPJ Satu Mare și IJJ Satu Mare acționează permanent în zonă pentru fluidizarea traficului și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

9 comentarii

  1. Irimuș Răspunde

    Familia deputatului Adrian Cozma este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucraina

  2. cetatean Răspunde

    UNDE E PREFECTU?

  3. H&R Răspunde

    Asta a rezolvat Cozma? Tot a facut ceva.

  4. Varu Răspunde

    Autorități impotente!!

  5. H&R Răspunde

    La cine ce a rezolvat guwernul. La romani asta a rezolvat. Stati flexi. Asta e doar inceputul.

  6. comentator Răspunde

    Domnu’ deputat este asteptat cu pizza si cu niste racoritoare. 🤔🥴😉 Vedeti domnu’ deputat ca deja se agita apele si daca vrei sa prostesti lumea acum e momentul. Ochii care nu se vad se uita.😉 La capitolul promisiuni ieftine si neonorate nu trebuie sa va explic ce sa faceti ca acolo sunteti doctor.😉😵🙃

  7. ? Răspunde

    totul e ok.
    se respectă viteza legală…….

  8. Adrian Bura Răspunde

    Rușine Cozma!

  9. H&R Răspunde

    Drumul acela a devenit WC public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.