Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO/VIDEO. Școală modernă la Negrești-Oaș. Sală nouă de sport, cabinet de informatică

Școala Gimnazială nr.3 din Negrești-Oaș este, începând de astăzi, una de nivel european, după finalizarea a trei proiecte importante. De la sală nouă de sport și până la cabinete moderne de informatică, unitatea de învățământ beneficiază de cele mai bune condiții.

Inaugurarea noilor investiții a avut loc luni, 4 martie, în prezența celor care vor beneficia de ele în fiecare zi, și anume elevii. Școala Gimnazială nr. 3 din Negrești-Oaș are o sală nouă de sport, cabinet de informatică, cabinet de logopedie și psihoterapie, dar și o curte modernă și generoasă, unde elevii pot să practice diverse activități.

,,Dorința noastră a fost ca Școala Gimnazială nr.3 să devină o școală etalon, o școală modernă, care se pliază pe necesitățile lumii în care trăim și, de ce nu, să putem să spunem că școala noastră este la fel de frumoasă ca școlile cele mai moderne din lume”, a spus primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, la evenimentul de inaugurare.

Investiția în Școala Gimnazială nr.3 se ridică la peste două milioane de euro.

4 comentarii

  1. blagian Răspunde

    La Blaga, unde sunt cei mai multi copii din municipiu, nu se poate jigodiilor.

  2. Adrian Bura Răspunde

    Casa de Cultură când e gata că se lucrează la ea de 7 ani?

  3. Irimuș Răspunde

    La Blaga, 66% din elevi sunt din Păulești, Ardud și Odoreu

    • blagian Răspunde

      Si? De ce vor toti acolo, chiar daca, conditiile nu sun tocmai bune? Este Creanga linga si bate vantul prin cladire. Unde ai rezultate, investesti, unde nu, inchizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.