Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO/VIDEO. Cum s-a produs incendiul de la ferma de pui. Hală în flăcări, mobilizare impresionantă

În data de 25.03.2024, la ora 13:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală de creștere pui, între localitățile Sechereșa și Supur.

La fața locului s-au deplasat 43 de cadre, după cum urmează: șase ofițeri, 24 de subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Tășnad, două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, zece pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Supur și Beltiug cu trei autospeciale de stingere, iar în sprijin au intervenit trei subofițeri cu o autospecială de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolisum” Sălaj.

La ora 13:30 s-a activat grupa operativă – nivel 1, care s-a deplasat la locul intervenției cu trei autospeciale de prima intervenție și comanda. Odată ajunși la fața locului, pompierii au găsit incendiul manifestându-se generalizat în hală (pe o suprafață de aproximativ 2000 mp), însă, din fericire, în interiorul halei nu se aflau animale. Incendiul a fost lichidat la ora 15:46.

În urma incendiului a ars hala în proporție de 80 %. Cauza probabila de producere a incendiului este un scurtcircuit electric.


Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Sunt foarte “interesante” aceste incendii care apar aproape ca din senin de nicăieri. Mai era o tâmplărie mai măricică pe Careiului care lua foc regulat tot așa. Dar nu-mi bat eu capul cu asta, sunt organe de cercetare, asiguratori la care trebuie să le doară capul. Ca să nu mai povestim că anul trecut parcă tot acolo a fost ceva incendiu destul de măricel. Nu ai ce face, asta este dacă găinațul este așa de inflamabil. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.