Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. Incendiu violent, azi noapte, în județul Satu Mare. Au intervenit pompierii

ACTUALIZARE. Flăcările au cuprins o casă de locuit și s-a extins la un atelier și la o șură, iar cauza incendiului ar fi fost un scurtcircuit.

Ce spun pompierii:

,,În data de 07.03.2024, la ora 03:47, dispeceratul Inspectoratului pentru situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit și extins la un atelier de prelucrare a lemnului, în orașul Ardud.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 18 cadre militare cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă și nouă pompieri voluntari împreună cu viceprimarul orașului cu două autospeciale de stingere din dotarea SVSU Ardud.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au intervenit pentru stingerea incendiului manifestat cu flacără la acoperișul casei, generalizat la atelierul de prelucrare a lemnului și extins la o șură care se afla în imediata vecinătate.

În urma incendiului au ars atelierul de prelucrare a lemnului în totalitate aproximativ 500mp, acoperișul casei pe aproximativ 100 mp, acoperișul și grinzile de susținere a șurii pe aproximativ 130 mp. S-au deteriorat mansarda casei și țigla de pe acoperișul șurii.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un conductor”.

Știrea inițială:

Incendiu violent, azi noapte, în județul Satu Mare. Mai multe imobile au fost cuprinse de flăcări, iar la fața locului au intervenit de urgență pompierii.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.00, în orașul Ardud din județul Satu Mare, potrivit informațiilor PortalSM. O casă și mai multe anexe au fost cuprinse de flăcări, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de stingere cu apă și spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În urma incendiului pagubele sunt însemnate, însă, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.