Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Încep primele lucrări la parcarea etajată de pe strada Decebal. Restricții pentru șoferi

Încep primele lucrări la parcarea etajată de pe strada Decebal, anunță primăria municipiului Satu Mare. Astfel, în următoarele zile vor fi impuse și câteva restricții pentru șoferi.

,,Începe prima fază a lucrărilor la parcarea etajată de pe strada Decebal. În 13-14 martie se vor executa lucrări de sondaje – forări, motiv pentru care rugăm respectuos cetățenii să elibereze parcarea de autoturisme”, informează Primăria Satu Mare.

Construită pe patru niveluri, parcarea va dispune de 182 de locuri. Perioada de execuție este de 24 de luni, din care 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic.

 

5 comentarii

  1. 😵😵😵🥴😮😢 Răspunde

    Acum numai sunt curios că deschizând în zonă încă un șantier care va ține pe puțin 3 ani ce balamuc va mai urma. 🤔

    • Ciuciu Răspunde

      Woaa, astia is buni mai. Oare cine-s astia? Trebuie chemate si pe la noi. La noi se fac drumuri, se asfalteaza, se repara, dar gurile de canal nu ies nicicum la nivelul drumului. Ori mai sus, ori mai jos. De obicei mai jos. Strici masina daca intri de cateva ori intr-o capodopera de a noastra. De ex. pe b-dul Transilvania. S-a refacut asfaltul, gurile de canal au iesit ca poola. Intri in ele, ori ocolesti si risti sa intri in masinele parcate sau in cei care vin din fata. Din 20 de guri de canal, UNA iese ca lumea, restul poola. Faceti ceva, chemati-l pe baietii astia, vad ca se pricep.

      • 😵😵😵🥴😮😢 Răspunde

        Aici e buba mare. E plină orașul de lucrări noi și prost făcute dar recepționate. Asta cu gurile de canala e peste tot. Culmea e că astea au fost lăsate intenționat în seama specialiștilor lui pește prăjit de la Apaserv ca acele gui de canal să fie sigur aduse la nivel. No, uite că nu le-a ieșit. Am scris în repetate rânduri dar văd că nimeni de la primărie nu se deranjează și se continuă în același hal fără de hal. Atenție lucrări gata recepționate!!! Sunt curios după ploile astea cum arată acum parcul nou de la Cubic. Vedeți că azi cum se face lumină mă duc până acolo să mă “delectez”. Că îmi place turismul de catastrofă. 😮🥴😵 Încă nu e gata nici acum parcul din centrul vechi dar extindem blocajul. Foarte bine! Măcar se lămuresc toții de competența unora. Atenție, asta nu e vina primarului. Aici e vina trepădușilor de sub el care mișcă cum mișcă în front.

  2. Satmareanu’ Răspunde

    Atentie mare, se termina numai daca il votati pe Gabor 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.