Ultima actualizare: azi, 16:08

 

Locale

Percheziții la sediul unei instituții din Satu Mare. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore

Percheziții la sediul unei instituții din Satu Mare. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore pentru că ar fi falsificat autorizații de construcție și avize de racordare la utilități.

Ce spune poliția:

,,La data de 14 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals intelectual și înșelăciune.

Perchezițiile au fost efectuate la sediul unei instituții de utilitate publică, la un punct de lucru al acesteia, precum și la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor. Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul acestui an, bărbatul ar fi desfășurat diverse activități pe linia obținerii unor avize favorabile referitoare la racordarea la utilități și a unor autorizații de construcție.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite înscrisuri, ștampile, medii de stocare și două telefoane mobile. La aceeași dată, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Satu Mare. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Mă miră nespus de mult că pe marginea acestui subiect de la publicarea articolului de acum 2 zile nu există de comentarii dar deloc. Mai ales că am înțeles din alte surse că ar fi vorba de ceva șef serviciu de la Apaserv. 🤔 Voi știți oare de ce?

  2. Gabi Răspunde

    Asa e politica prietene… inainte de alegeri nu e bine sa zici ca GabiKa are un om din Lazuri care a jucat viata pe casionuri…Si MateKa, A dat all in 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.