Ultima actualizare: azi, 09:22

Naţionale

Proiectul Gașca Zurli merge mai departe. Mirela Retegan: „O să transform Zurli în ceva și mai bun”

După ce mai mulți membri cheie au părăsit Gașca Zurli, fondatoarea Mirela Retegan a decis să recruteze noi angajați, informează kanald.ro. Aceasta a explicat pe contul său de Instagram că face tot ce îi stă în putință să ducă proiectul mai departe.

Din diverse motive, numeroși membri din Gașca Zurli și angajați de bază din cadrul proiectului inițiat de sătmăreanca Mirela Retegan au decis să părăsească echipa. După plecarea acestora, s-a zvonit că fondatoarea va renunța, iar tot ce a clădit de-a lungul anilor se va destrăma, însă proiectul va merge mai departe.

Mirela Retegan a venit cu un mesaj ferm:

„Ca să nu mai facă nimeni nicio presupunere, vă fac eu astăzi, clar și răspicat, promisiunea că Zurli nu se oprește. O să mergem mai departe cu Gașca Zurli, cu mine, cu oameni vechi și oameni noi, cu Maya și Mascotele Zurli, cu toți oamenii care vor să bată România de la un capăt la altul oprindu-se în toate orașele mari și mici, în sate și comune, să ducă Zurli-Bucuria în toată România. Gașca Zurli nu se oprește!”,  a transmis Mirela Retegan, pe pagina sa de Instagram.

Mirela Retegan a subliniat că, indiferent de provocările întâmpinate, proiectul va merge mai departe pentru a-și îndeplini misiunea de a păstra magia vie în inimile copiilor.

„Am găsit puterea să iau fiecare provocare ca pe o ocazie să transform Zurli în ceva și mai bun. Sunt sigură ca și de data asta e la fel. Am șansa să-l fac nemuritor. Valorile Zurli le găsiți în cântece, în povești, în personaje și, din fericire, toate acestea sunt create de mine.

Nimeni nu poate să plece cu nimic din ceea ce aparține copiilor și al lor trebuie să rămână. Oamenii care le-au interpretat vin și pleacă. Personajele trebuie să ajungă mai departe în inimile copiilor români care trăiesc în toate colțurile României și ale lumii, în spitale, în școli, la țară și la oraș”, a mai scris Mirela Retegan pe rețelele sociale.

Astfel, fondatoarea anunță că proiectul este în căutare de noi talente și colaboratori. Gașca Zurli nu are nevoie doar de actori, ci și de oameni care să se ocupe de sarcinile din spatele întregului proiect.

„Dacă vreți să fiți parte din proiectul Zurli, scrieți o scrisoare de intenție la [email protected]. Pornim motoarele. Avem nevoie de mulți oameni ca să facem ce ne-am propus. Căutăm artiști, animatori, sunetiști, șoferi, vânzători, oameni de social media. Când Dumnezeu îți închide o ușă, îți deschide o fereastră. Folosește-o. Vino alături de mine să trăiești Magia Zurli”, se arată în postarea Mirelei Retegan.


CITEȘTE ȘI:

7 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Zurliburli. Prosteală de nivel de creșă. Și falsă. dar amatori vor fi și pentru asta așa cum și pentru manele ori pentru Dorian Popa. O palmă dată culturii și educației.

  2. 🙉 Răspunde

    🙉 această muiere se ține numai de prosteli.

  3. Eu Răspunde

    In urma cu cateva saptamani anunta ca se destrama trupa de soc si amu zice ca va face ceva si mai si :))) precis nu le-au iesit calculele la banet si mai bine raman laolalta…:))

    • c-block Răspunde

      Nu, caută pe alții pentru maimuțăreală. Ăia au plecat gata că sunt sătui. Nici așa nu cred că vor scăpa vreodată de stigmatul cum sunt cunoscuți acum. Cine se înhamă la asta să se gândească bine și la acest aspect. Dar sincer nu cred că va ține mult varianta 2.0, adică ciorba reîncălzită. Ăsta că va face și mai și face parte din show ca să-și facă lansarea. De fapt cred că habar nu are ce mai poate face.

  4. Așa că ..... Răspunde

    Cred că sunt în asentimentul marii majorități când zic că nu interesează subiectul mai pe nimeni. Dacă l-ar cunoaște în prsoană pe individa ar avea surprize imense care nu se corelează cu imaginea asta afișată, comercializată. Dar recunosc măcar nu mai umblă în fustele alea mini dezgustătoare. Cine a prins perioada când a lucrat la Radio Transilvania știe despre ce vorbesc. Așa că ….. Trageți mai bine apa și spălați-vă pe mâini.

  5. vadimT Răspunde

    cu Cozma faci un duo perfect. Daca vrei mai gasm cativa care cresc audienta, ex: sosoaca

    • Așa că ..... Răspunde

      👍. Că numai aia nu se zice că la momentul zero când a fost luat în colimator Anderco și ea era cu ceva în ecuație. Dar ca să vezi intempestiv a dispărut ca apoi după niște ani petrecuți în liniște să apară cu gălăgia asta. Cum se spune pe cine nu …. nu te lasă să trăiești. Dar mai este și zicala aia cu ulciorul care tot umblă la apă. Dar nu-mi bat eu capul. Sunt alții destui pentru așa ceva. Numai pentru informarea corectă am scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.