Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Sătmăreanul Gheorghe Cârciu va deveni europarlamentar. Locul 11 pe lista comună PSD-PNL

Sătmăreanul Gheorghe Cârciu are toate şansele să devină europarlamentar. Conducerea centrală a PSD a aprobat în şedinţa de astăzi lista persoanelor care să ocupe primele poziţii pe lista comună cu PSD. Astfel, sătmăreanul Gheorghe Cârciu va fi pe poziţia 11.

Pe lista aprobată astăzi de Consiliul Politic Naţional al PSD se află Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Vasile Dîncu, Gheorghe Cârciu, Dragoş Benea, Dan Nica, Ştefan Moşoiu, Roxana Mînzatu, Andi Cristea.

Lista votată de PNL este formată din Rareş Bogdan, Dan Motreanu, Adina Vălean, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Virgil Popescu, Alexandru Muraru, Mara Mareş.

În momentul de faţă PSD şi PNL au împreună 17 europarlamentari şi cel mai probabul locul 11 este eligibil.

Urmează ca PSD şi PNL să aibă o singură listă comună pentru alegerile europarlamentare.

13 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Momentul artistic când experemistul ajunge pe lina PSD ca secretar de stat apoi te trezești cu el pe loc eligibil ca și europarlamentar. Curată Românie minunată. Păi dacă coaliția așa înțelege că tot continuă cu vechile practici ce așteptări să mai ai de la oamenii simpli din țară????? La PSD văd cel puțin două nume mai dubioase iar la PNL cel puțin 5 sunt expedeliști. Asta din câte îi știu și eu. Dar dacă Rareș e fruncea eu personal sunt complet lămurit. Ata ete, ce să faci. Cui place configurația poate să-i voteze.

  2. Vasy Răspunde

    Ce tare e Gabriela Firea, incearca peste tot sa prinda o functie, daca nu primar in Bucuresti atunci europarlamentar… de nici asta, atunci i se face o functie cu dedicatie acolo in partid, cine poate… cioante roade.

    • c-block Răspunde

      … și dacă nici acolo nu ține faza poate încearcă la ONU la UNICEF că nu-i așa a fost temporar și vremelnic ministresă peste familii. Unii așa înțeleg cariera, frumos pe spinarea altora. Parcă în Alexandru Lăpușneanu zicea că “dacă voi nu mă veți eu vă vreau”? Nu suntem noi destul de vrednici ca să-i merităm. Apoi când ușor-ușor unul câte unul dispare din peisaj că totuși și ei estem oameni constatăm cu surprindere că Pământul se rotește în continuare și nici Luna nu pică peste noi. Ba poate ne merge mai bine! Cine îl mai ține minte pe marele combinagiu Octav Cozmâncă? Și asta este doar un exemplu. Odă lor. Adică ooo, dă-i undeva pe toții.

  3. Ph Răspunde

    Doi oameni cu rezultate, mă rog, muncă, în PE, din toată această listă plină de specimene grețoase, cu obrajii groși, puși pe scandal și șantaj. De ce zic asta? Păi de ce credeți că a închis PE și CE ochii la jaful și rahatul din legislația românească? De frica extremismului, desigur, fără să realizeze că și dracii ăștia sunt la fel. Ce proiecte să derulezi cu tudose, firea, rareș, falcă dacă nu unul de șantaj și scandal, mai ceva ca pirandele cu fustele-ncap? Și ne mirăm că nu mai are PE și CE încrederea populației.. acolo trebuie oameni capabili muncitori ancorați la realitate, nu fosile scandalagoaice.

  4. DNA Răspunde

    Întreb pt un prieten, CAT a costat locul de EURO deputat?

  5. 🦁 Răspunde

    1.000.000€ la Paul Stănescu
    Il jecmaneste maxim de coco
    Pb II ca in limba romana omu e cam agramat dar știe franceza , sa sperăm ca nu ca romana …

  6. Valahu Răspunde

    Pai am inteles ca individu asta a terminat facultatea la 50 ani.

    • aiai Răspunde

      Macar la Spiru Haret? Probabil asta-i una din cerintele de baza. Este definitia politicianului dambovitean. Am avut noi un poltician local care a absolvit facultatea si numai dupa aceea liceul. Nu e nimic nou. 🥴

  7. Sebi Răspunde

    Asta este valetul lui Stănescu,are bani de nu știe câți de pe Franța, a umflat milionul de euro că popa la partid, că îi cam agramat și o țâră cam prost în parlamentul european nu se vede,atât s-a putut atâta s-a trimis, votați lista dragi sătmăreni, urmează să candideze Cristescu din nou in PSD Satu Mare……ne merităm soarta!.

  8. Sebi Răspunde

    Un milion de euro a virat Cârciu din contul firmei din Franța patronate de el către conturile PSD,o sumă corectă pentru o asemenea funcție.. competente și experiență zero barat, dar banul este in toate și toate sunt până la bani!!!

    • c-block Răspunde

      Pe vreme de pedele radio șanț sau gurile rele spuneau că un post de deconcentrat local costă 100000 de euro. Așa că nici nu-i mult. Nu că mi se pare corectă această abordare. Chiar îmi displace. De aceea în ziua votului mă voi delecta cu niște beri acasă și voi fi erou ca acum ceva ani și voi sta acasă. Nu pot ierta tranzacționarea votului meu împotriva ciumei roșii ca acum tot acel cineva să-i aducă la guvernare. Pe mine nu mă păcălești de două ori. Așa că împărțiți-vă voturile voastre imaginare cum vreți voi că indiferent de ce ziceți la Bruxelles toți votați la dictare. Coloană vertebrală lipsă la majoritatea. Cu el în parlamentul european sau fără el mi-e tot una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.