Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

Un sătmărean și-a comandat medicament de pe net. Țeapă de peste 1.000 de lei

Un sătmărean și-a comandat medicament de pe net. Totul s-a dovedit a fi o țeapă, iar prejudiciul se ridică la peste 1.000 de lei.

Ce spune poliția:

,,La data de 13 martie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune. În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au constatat faptul că o persoană din Satu Mare ar fi comandat, prin intermediul unei platforme de socializare, un medicament, iar conținutul coletului primit nu ar fi fost conform cu produsul achiziționat.

Prejudiciul rezultat, de 1.100 de lei, a fost recuperat în totalitate. Persoana bănuită, un bărbat de 46 de ani, din Ilfov, este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Ala e roman autentic ca doar acolo-i Bucurestiu’
    Nu stiu de ce nu ma mir ca vanzatorul e din zona aia… tot ma gandesc cum de nu ma mir….

  2. Gheorghe Răspunde

    Nu te mira măi Vasilică că nici cu sătmărean nu mi-e rușine.Cât să fii de credul sa faci comanda pentru medicamente e aiurea și sa plătești înainte cu cardul.Daca comandà cu plata la curier și cu verificare colet nu lua nici o țeapă….da dacă ești prost și te apleci așteptând țeapă în dos ce sa-i faci o iei prin izmene și nădragii.
    O fi comandat ceva solutie speciala de mărit penisu și când o deschis coletul inauntru era o….lupă?!!!Ce sa daci dacă ești sătmărean fără neuroni?primești țepe de la …bucale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.