Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

VIDEO. Succes neașteptat pentru sătmăreanca “Villia”! Invitată la emisiunea La Măruță

Iulia Vîlceanu, tânăra din județul Satu Mare cunoscută sub numele de scenă “Villia”, a fost invitată la emisiunea La Măruță, acolo unde a povestit despre parcursul ei muzical, dar și despre viața ei.

Studenta Iulia Vîlceanu, “Villia”, a reușit să emoționeze publicul și să obțină un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș în cadrul showului de talente “Românii au Talent”. Măruță a invitat-o, ulterior, la emisiunea sa pentru a o face cunoscută pe deplin publicului românesc pe talentata sătmăreancă.

În cadrul emisiunii La Măruță, aceasta a explicat că a simțit chemarea muzicii încă din copilărie, participând la serbările școlare și interpretând cântece.

“Încă de mică am știut că asta vreau să fac în viață”, a mărturisit sătmăreanca.

La vârsta de 11 ani, Iulia a început să-și exploreze talentul muzical, învățând să cânte la chitară și să compună propriile melodii. Cu toate acestea, a recunoscut că a avut momente de ezitare și îndoieli. Ea a precizat că a vrut să participe la mai multe concursuri, dar a ezitat în ultimul moment.

“Cumva, tot timpul am avut această reținere cu privire la faptul că nu ai de unde să știi reacția oamenilor când te văd”, a adăugat ea.

Întrebată despre decizia de a participa la “Românii au Talent”, aceasta a explicat că a simțit că acolo își poate exprima pe deplin potențialul artistic.

“Cred că am simțit că asta e locul unde o să pot să fiu 100% eu, și dacă oamenii o să reacționeze pozitiv, asta o să însemne totul pentru mine”, a explicat tânăra artistă.

În ceea ce privește viitorul său, Iulia, care se află în anul trei la Facultatea de Psihologie din Cluj-Napoca, își dorește să combine pasiunile sale: muzica și psihologia.

“Mie îmi place foarte mult domeniul psihologiei, și, sinceră să fiu, mi se pare că mă ajută inclusiv la scris. Pentru că mă ajută să înțeleg foarte multe substraturi în ceea ce privește modul în care simt și gândesc oamenii, și cred că aș vreau să le fac pe amândouă”, a dezvăluit ea.

La finalul interviului, Villia a dezvăluit o surpriză pentru fanii săi, anunțând că pentru semifinala “Românii au Talent” a pregătit o nouă piesă specială cântată în limba română.

Videoclipul integral poate fi urmărit aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.