Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

A băut bere și whisky, apoi a ajuns cu BMW-ul în șanț. A dat vina pe drum și pe lumini

A băut bere și whisky, apoi a ajuns cu BMW-ul în șanț. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul volanului din cauza drumului care era în reabilitare, dar și din cauza farurile puternice ale unui autoturism care circula din sens opus. El și-a aflat pedeapsa în această săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, la data de 17.03.2022, în jurul orei 23:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe raza localității Orașu Nou, în zona pădurii Mujdeni.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat a condus pe DN19, în zona Mujdeni, autoturismul marca BMW, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în curbă cu viraj la dreapta, a părăsit partea carosabilă intrând în șanțul din partea stângă, revenind pe partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului. În evenimentul rutier nu a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și nici a altor persoane. Întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, având o concentrație de 0,79 mg/ I alcool pur în aerul expirat.

Fiind audiat, bărbatul a declarat faptul că anterior evenimentului rutier în care a fost implicat, în cursul zilei de 17.03.2022, a consumat șase beri și 150 ml de whisky. A urcat la volanul autoturismului marca BMW știind că se află sub influența băuturilor alcoolice, intenționând să se deplaseze către locuința de domiciliu după programul de muncă. Din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului național, în zona denumită popular Mujdeni, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă intrând în șanțul din partea stângă. El a mai menționat că ar fi fost orbit de luminile unui autovehicul ce circula pe sens opus. A recunoscut și a arătat că regreta fapta comisă.

Bărbatul a fost condamnat, în această săptămână, la 8 luni de închisoare cu suspendare ,,pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

12 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ce să zic! Fain loc de muncă la care bei 6 beri toată ziua și mai razi 150 ml de whisky după care te urci la volan și pleci acasă! Dar știu eu de un patron care dimineața bea 200 de whisky pe post de cafea apoi se urca la volan și nu avea nici o treabă. Ba s-a întâmplat să consume din astea în fața …… știți voi la cine mă refer. Bine acum nu mai este printre recent. Recent s-a dus pe terenurile veșnic verzi și îmbâcsite corespunzător cu ceea ce trebuie. Dar citeam la vremea aia că vai ce băiat așa și pe dincolo și toate cele…. Mă rog, acum e cuminte. Ăsta trebuia pedepsit exemplar că faptul că a condus BMW este ceva agravant. Așa ar trebui.

    • Kuka Răspunde

      Așa comportament deviant, (fiind cu repetiție deja este comportament, nu accident) poate avea o persoană doar cu acordul tacit al organului, clar!
      Organului, cel mai probabil, îi mai aruncă patronelul un os să roadă, din când în când, așa că linge și el mâna celui care-l hrănește!
      Așa se trec cu vederea multe fapte antisociale!

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Că despre asta povesteam și eu. Mare fost patron (foarte cunoscut prin oraș, momentan cu status decedat) care de dimineața la ora 9 a consumat whisky de față cu …., asta relativ recent la început de decembrie 2009 apoi și-a văzut de drum. Nu că am auzit, am fost de față la fază. Apoi după o vreme ăștia prind curaj și nu se opresc până nu fac o grozăvie ca la 2 Mai, cazul Pașcu din Constanța. Și uite și acolo se încearcă mușamalizarea! Depinde de unde se deschide filon cu bănet. Asta nu știu dar altfel nu văd cu s-ar putea. Dezgustător. Recomand la toate părțile să nu mai accepte așa ceva dacă vrem să ne fie mai bine. Nu de alata dar foarte ușor ne putem trezi oricare dintre noi ca și parte vătămată.

    • ? Răspunde

      De ce este agravant ca a condus BMW? Daca conducea Roman diesel era mai bine?

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Pentru că majoritatea, nu toți dinbtre ei conduc de o așa manieră că își bagă piciorul complet în codul rutier. Pentru că ei nici nu concep să conducă altceva pentru că doar prin asta își etalează mărețele realizări. Pentru că ei numai atunci se simt bine dacă fac parcări neregulate, depășiri nelegale și tot ce vrei ca lumea să-i observe pe șosea. De aia. Repet, nu toți. Și nici cu Roman diesel nu e bine să faci asta, dar zici că beemweiști parcă își caută cu lumânarea. Nici ăcar nu încearcă să circule civilizat. Pntru că inlusiv eu am pățit că la un jaf de BMW a intrat din spate intenționat în mine. Mă gândesc că să repare pe asigurarea mea mașina sa jerpelită. Dar ca să vezi am cameră și când i-am zis a dispărut în 2 secunde de la locul faptei. Nici înțelegere amiabilă nu a vrut. De fapt nu era pentru ce, niște țigani căutau scandalul. De aia. Dar de aici înțelege fiecare ce vrea. Și atât aș mai adăuga că fenomenul și comportamentul ăsta BMW nu e numai la noi în țară.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Atât aș mai adăuga că mă gândesc că de aia au dispărut că la tărăboiul ce au făcut și la faza cu camera de bord când au aflat că am zis că o să chem pe cei de la rutieră probabil șoferul nu avea nici permis ori asigurare. ITP sigur nu. Deci?

  2. H&R Răspunde

    S-au luat la bătaie berea cu “uischi”?

    • comentator Răspunde

      A “uischivel” öblítette le sört??? Borzalom. Most így vicces de ha megöl valakit az már nem az. Felelőtlen.

  3. Kuka Răspunde

    De data asta a scăpat, dar poate că data viitoare va pleca și va duce cu el câțiva oameni nevinovați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.