Ultima actualizare: azi, 10:41

Locale

Taximetrist ziua, traficant după program. Bărbatul transporta și vindea droguri în Satu Mare

Un taximetrist din Satu Mare a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri, după ce autoritățile au descoperit că acesta își folosea mașina pentru a transporta și vinde substanțe interzise.

Potrivit informațiilor PortalSM, în perioada 12.01.2024 – 13.01.2024, taximetristul a fost implicat în procurarea, transportul și deținerea ilegală a unor cantități semnificative de droguri.

Conform dosarului, în posesia taximetristului au fost descoperite 48,6 grame de substanță care conține 3-CMC, 19 grame de 3-CMC, 6,19 grame de 3-CMC, 0,36 grame de 3-CMC, 52,0 grame de substanță care conține 2-CMC și 3-CMC, 5,64 grame de substanță care conține 2-MMC și 3-CMC, precum și alte cantități semnificative de substanțe interzise.

Pe lângă drogurile confiscate, au fost găsite și unele ustensile asociate traficului de droguri, precum cântare de precizie și punguțe destinate ambalării și distribuției.

Taximetristul urmează să fie judecat ,,pentru infracțiunile de trafic de droguri, procurarea, deținerea, transportul și alte operațiuni legate de circulația ilegală a drogurilor de mare risc”.

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Apoi cam 150 grame e asa de mult? Cica… “cantitate insemnata de alte substante”, eu acuma am impresia ca e tot asa cateva grame, era insmnat cineva cu kilogramu, asta-i de nivel de gradinita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.