Ultima actualizare: azi, 20:10

Locale

Acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor și țânțarilor, la Satu Mare

Încep acțiunile de dezinsecție împotriva căpușelor și a țânțarilor, anunță Primăria municipiului Satu Mare. Acțiunea va începe luni, 15 aprilie, după ora 22.00.
„Stimați sătmăreni, începem acțiunile de dezinsecție împotriva căpușelor și a țânțarilor. Luni, 15 aprilie, după ora 22.00, se intervine în zona de protecție de pe ambele maluri ale Someșului, în parcuri, locuri de joacă, scuaruri, zone de protecție, parcări, fâșii stradale și zonele verzi din cartiere. Tratamentele se fac cu substanțe aprobate de Comisia Națională pentru Produse Biocide. În caz de vreme nefavorabilă, dezinsecția se face într-o altă zi din intervalul 16 – 20 aprilie”, anunță primăria.

3 comentarii

  1. Luigi😂😂😂😂 Răspunde

    Hǎpt sǎptǎmâna viitoare vă mǎnâncǎ în cur sǎ stropiți, cân nonstop va ploua…?!?! 🙈☠️

  2. Piedone Răspunde

    Nenea ăla cu suflanta, luni să nu uite de parapleauă că nu se știe. Apropo, nu dilua prea mult soluția că vine de sus suplimentul.

  3. asta este situația reală Răspunde

    Trebuie iarba cosită regulat, cositul trebuie corelat cu temperatura de afară și cu nivelul precipitațiilor și nu să se facă programarea lucrărilor după ureche, ori calendar cum era pe vremea bunicilor că suntem cu vreo lună înainte din cauza că e mai cald decât ar trebui. Nu după STAS-uri vechi trebiuie lucrat ci după necesitățile reale. Și dacă nu se lucrează pe toată suprafața de spații verzi relativ concomitent și nu se cosește iarba nu s-a făcut nimic. Și vorba lui @Luigi, săptămâna viitoare se prognozează ploi zdravene. La primărie nu se citește prognoza meteo???? Că deocamdată prognoza pe luni seara zice la Satu Mare ploaie 2 mm (2 litri/mp) și înnorat 80%. Iar marți-joi va fi prăpăd. Sau se va face ca și la programele artistice din parcul vechi? Se va stropi în spații închise????? Sper că nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.