Ultima actualizare: azi, 16:08

 

Locale

PERCHEZIȚII | Cazul miilor de albine moarte, la Satu Mare! Dosar penal pentru ucidere cu intenție

La data de 12 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Satu Mare au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la un punct de lucru situat în județul Satu Mare, precum și la domiciliul unei persoane, în cadrul dosarului penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate înscrisuri și substanțe susceptibile a fi utilizate pentru tratarea culturilor de rapiță, care ar putea constitui mijloace de probă în acest sens.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Secției Poliție Rurală Beltiug și al Serviciului Criminalistic Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Reamintim faptul că în data de 8 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de patru apicultori despre un incident produs în localitatea Beltiug, în urma căruia mai multe albine ar fi decedat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că mai multe familii de albine ar fi decedat, pe terenuri agricole situate în proximitatea localității Beltiug.

La fața locului s-au deplasat și reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, precum și Oficiul Fitosanitar Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și:

 

Un comentariu

  1. 🦁 Răspunde

    Ați …. cu domnul prefect Tibil
    Criminali de albine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.