Ultima actualizare: azi, 20:10

Locale

Adrian Cozma, reacţie după sondajul PSD: Govor e într-o mare eroare; haideți în Alianța pentru Satu Mare

Preşedintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a reacţionat după sondajul PSD. El consideră că preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, e într-o mare eroare. “Haideți în Alianța pentru Satu Mare”, transmite deputatul.

“Cred ca Domnul Govor e într-o mare eroare, colegii lui din PSD i-au dus un sondaj de acum 30 de ani. Curios, ca nici în acela nu era pe primul loc, el fiind pe locul 3 de când se fac sondaje în Satu Mare. La Satu Mare eu am făcut apel la toți românii de bună-credință să nu mai fim divizați și să găsim un candidat comun care sa facă din județul acesta unul așa cum ni-l dorim fiecare.
E vorba de un mesaj politic la care eu fac apel pentru ca toată țara se uită acum la noi, la Satu Mare.
Pentru mine sondajele făcute de membri PSD nu au relevanță, domnul Govor nu prostește pe nimeni și îl rog respectuos să înceteze aceste manipulări care nu aduc nimic bun românilor din Satu Mare.

Și pentru ca simt nevoia să vin cu o propunere clara, ia-ta domnule Ciolacu propunerea organizației PNL Satu Mare: haideți în Alianța pentru Satu Mare, ne așezăm românește la masă și hotărâm ce e mai bine pentru sătmăreni”, a transmis parlamentarul.

Sondajul PSD poate fi consultat aici.

16 comentarii

  1. adisor Răspunde

    Ți-e frică politrucule să candidezi singur că ești zero barat. vrei proptele de la PSD. Pataki te bate de nu ști cum te cheamă . Nu e mult și devi istorie🤮

  2. Mooie psd & pnl & aur Răspunde

    În latrină ți-e locul!

  3. Neagu Răspunde

    CUIE MOZMA!

  4. vor salarii fara munca Răspunde

    Administratia liberala de la Acas e o CATASTROFA,isi maresc salariile pentru incompetenta.

  5. Adi Răspunde

    Cu ochisorii lui de vitelus nou nascut nu stie sa piarda. Dragu` de el tuca-l-ar ciurda

  6. c-block Răspunde

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
    Mai spune te rog bancuri din astea că ne înseninezi începutul de zi. 🙏🙏🙏
    Tatică ai început să devii istorie.

  7. Sf. Anton Răspunde

    Omule, reprezinti partidul Liberal, Liberalismul care a ingropat Europa.
    Iar pe tik-tok faci gargara impotriva ungurilor.
    Dupa voi UDMR-ul e de vina pentru “dezastrul” din judet si oras.
    Cine ii responsabil pentru imaginea ta ca si politician spre electorat, spre presa locala?
    Sa-si dea urgent demisia, trimiteti-l la faianta.

    • c-block Răspunde

      Lasă că piere pe mâna sa. La județ nu ia mai nimic (ela demolat multe structuri locale, mulți s-au îndepărtat de partid tot așa, nu numai primarii actuali care au plecat recent). Iar la alegerile generale nici o șansă la un nou post de deputat, nici prin reîmpărțire că alte partide vor fi mai bine poziționate. Este răsplata pentru calitatea muncii. Toate au început de la săritul în tabăra lui Cîțu și luxarea unor membrii marcanți. Sincer mă miră că Duma este elegant, își vede de treabă și nu zice nimic. Că ar avea de povestit. Și nu numai el. Nu că mai contează acum dar cărțile cam sunt făcute. Mare lucru nu cred că se va modifica.

  8. vadimT Răspunde

    bravo Cozma!, ai facut motorina 8 lei. spune-mi 2 lucruri bune ce ai facut pt judet sau oras si te votez!

  9. Smile Răspunde

    Care îi problema Cosma, în aceşti patru ani de parlamentar, ai venit şi ne-ai arătat cât de mult te-ai zbătut pentru judeţ, cu tot felul de filmuleţe, după ce ai cumpărat aproape jumate din presa locală să îţi prezinte ,,realizările”, şi ţi-ai pus neamurile şi lingăii în poziţii bune la stat, hopa, tot nu reuseşti să să te clasezi pe primul loc, şi acum plângi după PSD şi Govor. Păi voi liberalii vă bateţicu cărămidad în piept că sunteţi cei mai buni, scârbă de om ca tine nu am mai văzut, nu vom scăpa de tine odată.

  10. Vasy Răspunde

    Tocmai aici e divizarea: “am făcut apel la toți românii de bună-credință să nu mai fim divizați” adica un apel la TOTI ROMANII, nu si celelalte nationalitati, exact aici e divizarea “okos tojas”!!! No nu-i bai… amu’ asta ii asa intre noi, nu vede nimeni. Oare mai tzine peticu’ ala pe asflat ce l-ai astupat acu’ cateva luni? Amenda, ceva nimic? No lasa ca arata bine pentru poooooolime – oricum deja au si uitat!

  11. Eu Răspunde

    Nu pot sa cred ! Chiar nici un comentariu pozitiv pentru puiul asta de roman? Mancalar mama de prostavan ,vezi ,vezi ce ti-ai facut cu manutele tale! Duma cum de mai tine la tine? Ili ai si pe el la mana cu ceva? Hai spune? De continua si el sa taca ,piere pe mana ta!

    • c-block Răspunde

      Nu cred. Duma măcar a făcut ceva concret pentru comunitate și dacă reușește și varianta de ocolire să nu mai fie atâta accidente la el în oraș se vor schimba multe. 99% va fi reales. Și pe mine mă miră că e liniște din partea lui. Probabil mandatul e mai important. Că ce s-a întâmplat la alegerile județene acum niște ani la muzeul județean nu cred că a uitat. Că alții au plecat de tot din partid atunci. În fine. Dar bine face. Pentru un gospodar prioritar este dezvoltarea localității și nu circul pe pâine. Trebuie și aia câteodată dar nu să predomine.

  12. vadimT Răspunde

    hai ca , ajunge un lucru bun sa zici ce ai facut, si te votez! Nu ai, nu te gandi. Toate ziua ai f@te pe unguri, eu zic ca e acolo mama ta, poti incepe cu ea!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.