Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

SONDAJ PSD. Cine câştigă alegerile la Satu Mare. Clasamentul partidelor şi candidaţilor

SONDAJ PSD. Un sondaj realizat la comanda PSD şi dat publicităţii de Gazeta de Nord Vest, arată că dacă duminică ar avea loc alegeri pe primul loc s-ar situa UDMR, urmat de PSD, PNL şi Forţa Dreptei.
Potrivit sondajului făcut la nivelul județului Satu Mare, dacă duminica viitoare ar fi alegeri pentru Consiliul Județean, 39,7%  din respondenţi ar vota cu UDMR, 26,6% cu PSD,  17,1% cu PNL.
De asemenea, dacă duminica viitoare ar ar fi alegeri pentru președinția Consiliului Județean, Pataki Csaba (UDMR) ar obţine 43,1%, Mircea Govor (PSD) – 26,5%, Adrian Cozma (PNL) – 19,9%, Ştefan Csordaş (Forţa Dreptei) – 9,1%.
În acest caz, pentru sondaj a fost folosit un eșantion multi-stratificat compus din 903 locuitori ai județului Satu Mare și 18 rezidenți în județ.
La Primăria Satu Mare lucrurile sunt şi mai clare. Dacă duminica viitoare ar ave aloc alegerile, Gabor Kereskenyi (UDMR) ar obține 57,4%, candidatul PSD, Radu Roca ar obține un scor de 24%,  Adelin Ghiarfaş (Forţa Dreptei) – 8,1%,  Victor Cernea (PNL) – 6,3%.
Sondajul a fost realizat în perioada 3-8 aprilie 2024, potrivit sursei citate.

12 comentarii

  1. Mooie psd & pnl & aur Răspunde

    Adiță dispari în latrină, coșmar urât!

  2. Satmarean1 Răspunde

    Sigur va fi un scor apropiat ca cel din sondaj.

  3. Opincarul Răspunde

    Sigur că sondaj e corect, 1 din 4 sătmăreni va vota cu Govor, de parcă nu l-ar cunoaște lumea. Hai că mă umflă râsul, Govor va lua maxim jumătate din scorul partidului .

  4. Fanica Răspunde

    Sunt roman , nu mă deranjează dacă primatul e ungur până ce face treaba și lucrurile merg într o direcție bună. Gaborică până acuma a demonstrat că știe ce face. Doresc mult succes în continuare pt el . De la mine are un vot singur.

    • Urmasu Răspunde

      Felicitarii! Ma bucur sa vad cetatenii care umbla cu ochii deschis prin Satmar! Numai cine este rau intentionat nu vede cum se dezvolta orasul nostru! Si din parte mea sigur are un vot!

  5. @Fanica Răspunde

    Dacă tu ești român atunci eu emigrez în Togo.

  6. radical2 Răspunde

    Mai sunt 30% dintre cetateni care ii sustin tot pe hotii astia (PNL+PSD) dupa 30 de ani de dezastru. Cum naiba bah? Ca toate merg pe dos. Scolile-s la pamant. Spitalele vai si-amar. Drumuri nu avem…Asa ceva numa in RO. Inteleg ca ii fi simpatizant… Da mai las-o balta ca in 30 de ani orice idiot ii vede pe astia cum fura si o furat. Puteai pune simpatia de-o parte in atata timp. De acum numa hoti pot fi numiti votantii acestor 2 partide.

  7. comentator Răspunde

    Pe ceva teve local a fost in weekend o emisiune foarte edificatoare cu primarita de Tarna referitor la cum intelege elita #penele locala cum se face politica. Incercati sa vizionati. Trist este ca asa procedeaza si #pesede si partial si #udemere. De aia stam cum stam. Noi avem nevoie de un gospodar in fruntea urbei. De mine poate fi si cu dungi daca face treaba. Deocamdata am pornit taras-chioras pe un drum spre directia buna dar suntem foarte departe de destinatie.

  8. Vasy Răspunde

    Eu ii votez pe toti ca sa nu se supere niciunu’, nici asa nu-i bine? Apoi sa va ….. ceva….. pe toti gramada

  9. danciu viorel Răspunde

    Pe mine nu ma f..e cine e primarul , ca e ungur ca e svab ca e turc …eu vreau sa vad ca se misca ceva in orasul asta .
    La Gabor parca se misca lucrurile mai bine decat la ceilalti primari …deci eu mai dau o sansa si un vot.

  10. Neamtu Răspunde

    Toti il iubesc pe ms Beton de la primărie , că numai au acces ștrand . A facut si el ceva pentru el..ai lui . Pentru cei di. Micro 17 , condoleanțe..cu viitorul pod . Ce mai poate face pentru “noi” cu banii.. nostri , lingăi fraieriti ce sunteti ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.