Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Pârât de bunic. Un sătmărean le-a arătat polițiștilor unde își ascunde nepotul drogurile

Pârât de bunic. Un sătmărean le-a arătat polițiștilor unde își ascunde nepotul drogurile. Concret, bărbatul locuia împreună cu nepotul său, în vârstă de 29 de ani, însă s-a săturat să se mai certe cu el și a sunat la poliție cu scopul de a le arăta oamenilor legii un borcan în care se aflau droguri. Mai mult, bărbatul le-a spus polițiștilor că nepotul său fumează des cu prietenii.

Potrivit informațiilor PortalSM, un sătmărean a sunat la poliție și le-a spus oamenilor legii faptul că frecvent se ceartă cu nepotul său, în vârstă de 29 de ani, și le-a arătat un borcan în care se aflau două pungi cu o substanță sub formă de muguri de culoare verde-olive și cu miros înțepător. Bărbatul a spus că substanțele pe care le-a pus la dispoziția organelor de poliție aparțin nepotului său, nepot care locuiește cu el la casa părintească, în aceiași cameră. Acesta a precizat că nepotul său fumează frecvent aceste substanțe cu prieteni de a-i lui pe care nu îi cunoaște.

Fiind audiat, tânărul a menționat că a început să consume canabis în urmă cu mai mulți ani în străinătate, iar materia vegetală descoperită asupra sa provenea de la o plantă de canabis pe care a găsit-o în lanul de porumb, fără a da alte detalii legate de acea cultură. El a declarat că nu a distribuit droguri niciodată, cele găsite asupra sa fiind destinate consumului propriu.

Pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, tânărul s-a ales cu o amendă penală de 10.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.