Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

ALERTĂ. Criminalul din Satu Mare care și-a omorât iubita a evadat!

Zsombor Meszaros, bărbatul din județul Satu Mare care în 2017 și-a ucis iubita și i-a abandonat cadavrul în portbagajul unei mașini, a evadat, marţi, dintr-o dubă aflată în faţa unei clinici medicale din Sectorul 2 din Bucureşti.

Marti,  09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor, clasificat în regim de maxima siguranta, aflat în custodia Penitenciarului- Spital București- Rahova, a părăsit mijlocul de transport  detinuti, stationat in zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr 24, sector 2, Bucuresti.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliția Locală Sector 2 București, Poliția Locală Sector 2 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Deținutul are înălțimea de 1,80 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr saten, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii mijlocului de transport detinuti purta tricou de culoare inchisa cu desen alb in zona pieptului si vesta de culoare inchisa, pantaloni de trening închiși la culoare și adidasi alb cu rosu si talpa neagra.

Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul SPITAL București-Rahova, la numerele 021.421.33.34, 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

Ce spun procurorii:

În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBO , prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia. Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.

4 comentarii

  1. Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

    Oare doar in Romania se întâmplă anumite chestii de evul mediu? Doctorii criminali paznici cu burtă și tot felul de chestii. Te gândești cum îi armata română?

    • H&R Răspunde

      Armata Română? Constanța Kogălniceanu? Spune ceva? Și alea erau americani. Atunci gândește-te dacă-s români.

  2. Varu Răspunde

    Ar trebui dați afară pe loc, și dosar penal pentru neglijență în serviciu.Cine ne garantează că ăsta nu mai omoară pe cineva.

  3. Satmareanu’ Răspunde

    Nu degeaba se castiga bine in penitenciare, 8-10 mii de lei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.