Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

A deschis ușa ambulanței și s-a evaporat. Cum a evadat sătmăreanul condamnat pentru crimă

Poliția este pe urmele fugarului Meszaros Zsombor, criminalul originar din județul Satu Mare, care a evadat, marți, din fața unei clinici medicale din Sectorul 2 din București.

Potrivit Poliției Capitalei, Meszaros Zsombor aștepta într-o ambulanță pentru a fi supus unui control medical. El a deschis ușa autovehiculului și s-a făcut nevăzut, iar acum este dat în urmărire. Totul s-a petrecut marți după-masa, 9 aprilie, în jurul orei 15.00.

În vederea capturării deținutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Poliția Locală Sector 2 București, Poliția Locală Sector 2 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Deținutul are înălțimea de 1,80 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis, păr saten, multiple tatuaje, iar la momentul părăsirii mijlocului de transport deținuți purta tricou de culoare închisă cu desen alb in zona pieptului si vesta de culoare închisă, pantaloni de trening închiși la culoare și adidași alb cu roșu si talpa neagră.

Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul SPITAL București-Rahova, la numerele 021.421.33.34, 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

Meszaros Zsombor, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor, după ce în 2017 și-a ucis iubita și i-a abandonat cadavrul în portbagajul unei mașini.

Ce spun procurorii:

În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBO , prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia. Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.


Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    A plecat deja în Spațiul Schengen, pe cale aeriană sau maritimă, mă gândesc eu. Acolo nu te verfică nimeni când ieși din țară spre Schengen. 🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.