Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Atenție, șoferi! Circulație închisă într-o zonă intens circulată din centrul orașului

A început a doua fază a lucrărilor la parcarea etajată de pe strada Decebal din municipiul Satu Mare, iar primăria anunță că în zonă circulația va fi închisă mai multe zile.

,,În a doua fază a lucrărilor la parcarea etajată de pe strada Decebal, în 11 – 13 aprilie, Apaserv va executa lucrări de canalizare (spălare și vizualizare rețea de canalizare stradală), motiv pentru care circulația pe strada Decebal de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu’’ până în Piața Libertății se închide în intervalul orar 09.00 – 17.00”, informează Primăria Satu Mare.

Această fază a lucrărilor vine după ce în luna martie au început forajele pentru sondarea terenului unde urmează să fie construită parcarea supraterană. Construită pe patru niveluri, parcarea va dispune de 182 de locuri. Perioada de execuție este de 24 de luni, din care 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic.


CITEȘTE ȘI:

 

9 comentarii

  1. Janika Răspunde

    Manechinul duce tot! Ce pozitie a tras ,stand la indicator!

    • 🤣🤣🤣 Răspunde

      Zici că e adus direct pentru asta. E tare rău copilul. 🤣 Probabil s-a și epilat pentru poză. 😉

  2. JnAdjóò Răspunde

    Odata deschideti centru odata inchideti 3 zile a durat minunea si aici pune Gabor pavaje de la Tarr Szilard🤣

    • Ja ja Răspunde

      Esti suparat ca nu te-a angajat Tarr?

      • @Ja ja Răspunde

        Mare e pierderea la tine, te bazai că ți-a promis și te-a lăsat cu buza umflată? Las-o moartă fraiere. 🤔🤣😉 Pagubă-n ciuperci se cheamă.

  3. Vizionaru Răspunde

    Mai bine de un an a stat strada Decebal închisă! Apaserv nu a avut nicio treaba, eh acum ca s-a redeschis…facem spălături și alte cacaturi sa o mai închidem câteva zile ! Bă și dacă tot vreți voi neapărat sa jucați in filmul “ Închideți”, inchideti de la 17-09 ca in canalizare oricum e întuneric non-stop, la fel ca și in capul vostru de vizionari!
    Și mai am și o nedumerire…ce treaba are parcarea (faza a doua, sâc!) cu spălatul canalizării? Sa înțeleg ca după ce se construiește (faza 3,4,5…..2030) nu se mai pot spala și vizita canalizările?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Probabil astfel află cam cum stau cu canalizarea. Îți zic eu că sunt multe zone unde habar nu au.

    • No amu...🙄 Răspunde

      Probabil acum și-au dat seama că au ceva rețele de pe vremea Imperiului Roman și ar trebui schimbate. Nu prea înțeleg de ce nu au fost schimbate înainte să asfalteze str. Decebal? Pare cam multă lipsă de profesionalism într-o instituție atâta de plină de materie cenușie în infinitele birouri.

  4. 🤣🤣🤣 Răspunde

    Vorba lui Madonna, asta este curat “strike a pose” exact ca în piesa Vogue. Repede săriți pe băiat că vrea să se facă manechin! Ar fi păcat să se piardă prin canale. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.