Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

FOTO. Bătaie de joc! Șofer cu dizabilități, certat în parcare de cei care i-au ocupat locul

Scandal în parcarea unui supermarket din județul Satu Mare. Un șofer cu dizabilități a fost certat tocmai de cei care au ocupat toate locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități. Totul s-a petrecut luni dimineața, 22 aprilie, în municipiul Carei.

Concret, un șofer cu dizabilități a intrat cu mașina în parcarea unui supermarket din Carei și, pentru că nu avea unde să parcheze, s-a oprit în spatele autoturismelor parcate pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Apoi i-a așteptat pe cei care au blocat acele locuri să iasă din magazin, însă totul s-a lăsat cu scandal. Atât indivizii care au parcat în bătaie de joc, cât și paznicii magazinului l-au certat pe șoferul cu dizabilități.

,,Toate locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități erau ocupate, iar un șofer care chiar avea nevoie de un loc în acea zonă nu a avut unde să parcheze. El s-a oprit în spatele mașinilor care ocupau acele locuri și a așteptat ca proprietarii acelor autoturisme să iasă din magazin. Apoi a urmat o ceartă între cei care au blocat locurile de parcare și persoana cu dizabilități. Au intervenit și paznicii magazinului care au dat vina tot pe persoana cu dizabilități. Când unul dintre paznici a sunat la poliție, cei care au blocat locurile de parcare au plecat. Nu îmi vine să cred că toți au dat vina pe bărbatul cu dizabilități pentru că a parcat în spatele acelor autoturisme”, a spus un sătmărean care ne-a trimis mai multe imagini pe adresa redacției.

 

6 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Nu blurați fețele scursurilor umane care ocupă cu maxim de tupeu jegos locurile de parcare a celor năpăstuiți! Lăsați-le fața la vedere să se vadă cât de imbecili și puturoși sunt!
    Să le dea Domnul și lor vre-o infirmitate, alta decât cea a creierului de care deja suferă, să conștientizeze cât de aiurea este gestul lor! Dacă nu lor, măcar copiilor lor, că așa îi va lovi mai tare!

  2. Mutescu Dorina Răspunde

    Rușine sa ii fie agentului de paza ,care ar trebui sa știe ca acele locuri de parcare sunt destinate pentru persoanele cu dizabilități

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Trebuia sa sune la 112 si nu se mai enerva degeaba. Amenzile sunt …frumoase! Am asistam si eu odata la un astfel de moment si mi-a ramas in minte ce ia spus persoana cu dizabilitati celui care a parcat pe locul destinat lui: ,, DACA MI-AI LUAT LOCUL, SA-MI IEI SI HANDICAPUL!”.

    • Radical2 Răspunde

      Cred că domnul era prea de bun simț pentru a suna la politie. A vrut să-i atenționeze pe dobitoci să nu mai repete gestul. De aceea i-a si așteptat. Dar nah, unele animale sunt greu de domesticit oricum. Portarul nu mai zic… S-a făcut de tot rahatul.

  4. Dacwagen Răspunde

    Deci se poate si fara BMW… imposibil asa ceva.

  5. Vasy Răspunde

    Interesant ca nu vedem punctul de vedere al politiei, sau poate mai tarziu ca acuma e cafeluta, maine deja e joi vine week-endul apoi pe luni poate mai uita lumea ca vin pastile imediat si…. nu mai conteaza ca a fost demult ce a fost! No da’ data viitoare daca nu pleaca atunci ii prinde si daca nu opun rezistenta atunci i-a “curentat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.