Ultima actualizare: azi, 14:39

Locale

FOTO. S-a deschis Târgul de Paști din Satu Mare. Produse locale, decorațiuni și multă culoare

S-a deschis Târgul de Paști din Satu Mare, iar această nouă ediție a evenimentului va avea loc în perioada 22 aprilie – 6 mai, în Pasajul Corneliu Coposu și va fi deschis publicului zilnic, între orele 10:00 și 18:00.

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu o gamă bogată de produse locale, de la decorațiuni artizanale realizate manual de meșteri populari, la o varietate de preparate delicioase specifice mesei festive. Atmosfera va fi completată de un decor viu și colorat, specific sărbătorilor pascale.

Cei mici se vor putea bucura de ateliere creative și distractive organizate în căsuța și în curtea iepurașului, amplasate pe platoul de evenimente din Pasajul Corneliu Coposu. Aproximativ 1000 de copii de la grădinițele și școlile din județ s-au înscris deja pentru a participa la aceste ateliere, unde îi așteaptă multe surprize și o întâlnire memorabilă cu iepurașii.

Organizatorii invită toți sătmărenii să participe la acest eveniment special, menit să aducă bucuria și magia sărbătorilor pascale în casele fiecăruia!

Târgul de Paști este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

 

4 comentarii

 1. Ter Cica Răspunde

  Dildău n-am găsit! Oare unde pot să cumpăr? Unul mare, gros de țăran?

 2. Cika Khan Răspunde

  Ha Ha ha. Dildău?! N-am mai auzit. Am dat cu google si am gasit. Pateu de Dîldău. Poate sunt si alte produse da’ nu am avut răbdare. No bine. Omu cât traiește invață.
  Mi-a placut comentariul ăsta.

 3. io Răspunde

  preturi pt toate jeburile.
  la cat mai multi …….buyeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.