Ultima actualizare: azi, 10:49

Naţionale

FOTO. Incendiu catastrofal în România! Un autocar plin cu copii a ars ca o torță

Un autocar cu 30 de copii care se îndreptau spre școală marți dimineață a luat foc în trafic și a ars în totalitate în orașul Moldova Nouă, din județul Caraș-Severin.

Autocarul plin cu elevi a luat foc, marți, la Moldova Nouă. Copiii au fost evacuați și nu s-au înregistrat victime.  Șoferul a observat că vehiculul a izbucnit în flăcări în partea din spate și a evacuat rapid copiii, astfel încât nimeni să nu fie rănit.

Potrivit ISU Caraș-Severin, incendiul s-a produs în timp ce autocarul se afla la Moldova Nouă. Copiii au reușit să iasă din mașină.

„În această dimineață, pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă.

Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranță, aproximativ 30 de elevi.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehicului”, transmit reprezentantii ISU Caraș Severin.

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Vezi alea electrice cand ia foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.