Ultima actualizare: azi, 19:26

Locale

Percheziții în Satu Mare: polițiștii au descoperit mii de pachete cu țigări. Un bărbat a fost reținut

Percheziții în Satu Mare: polițiștii au descoperit mii de pachete cu țigări. Un bărbat, în vârstă de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Ce spune poliția:

,,La data de 20 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

În urma percheziției domiciliare efectuate în județul Satu Mare, polițiștii au descoperit 2.610 pachete cu țigări, netimbrate și pentru care nu ar fi putut fi prezentate documente justificative, prejudiciul rezultat fiind de aproximativ 45.000 de lei. Față de un bărbat de 41 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic Satu Mare”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. io Răspunde

    felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.