Ultima actualizare: azi, 10:49

Locale

Incendiu la o casă din municipiul Satu Mare. Pompierii intervin cu două autospeciale

ACTUALIZARE. Incendiul a izbucnit din cauza unui aparat de gătit, iar pompierii au reușit să lichideze rapid focul, salvând și trei pisicuțe.

Ce spun pompierii:

,,Astăzi, în jurul orei 13:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, produs la o casă de locuit în municipiul Satu Mare, strada Mărășești.

La fața locului s-au deplasat 12 cadre militare ale  Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în zona de bucătărie a locuinței, prin degajări de fum.

Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind salvată din calea flăcărilor restul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 200 mp precum și 3 pui de felină. Cauza probabilă de producere a incendiului o reprezintă un aparat de gătit lăsat nesupravegheat”.

Știrea inițială:

Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit, pe strada Mărășești, în municipiul Satu Mare.

Din primele informații, incendiul se manifestă în zona de bucătărie prin degajări de fum. La fața locului intervin 12 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.