Ultima actualizare: azi, 14:24

Locale

Ovidiu Duma candidează pentru un nou mandat la Primăria Ardud

Ovidiu Duma candidează pentru un nou mandat la Primăria Ardud. Anunțul a fost făcut astăzi, vineri, 5 aprilie: ,,Voi face în continuare tot ceea ce este necesar pentru comunitatea noastră”, a spus edilul în exercițiu al orașului Ardud.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de primarul Ovidiu Duma:

,,Oficial pot să îmi exprim intenția de a candida la un nou mandat de primar al Ardudului. Alături de dumneavoastră, comunitatea mea puternică, voi continua cele peste 30 de proiecte edilitare în infrastructură, educație, sport, sănătate, administrație și cultură, începute și finanțate din afara bugetului local și aflate în diferite stadii de implementare (autorizații, avize, documentații tehnice, execuție etc).

Orașul Ardud are în acest moment și peste 20 cereri de finanțare pe programe naționale și europene, care așteaptă evaluarea finală. Voi face în continuare tot ceea ce este necesar pentru comunitatea noastră, pentru a menține direcția de dezvoltare!”

8 comentarii

 1. 🤔🤔🤔 Răspunde

  Nu am înțeles care e treaba și legătura cu poza cu Cenaclul Flacăra în toată treaba asta. Sincer. În rest este “interesant” ca să nu formulez altfel că la acest articol nu s-au mobilizat soldățeii virtuali. Încă.

 2. Mircea Marghitas Răspunde

  Felicitări!

 3. Beny Kira Răspunde

  Cel mai bun primar din PNL!

  • Mircea Govor ( groparul jud. SM) Răspunde

   Și după tine ar fi unul și mai bun. Cozma USRist:))). Scz și el ii PNL.

  • comentator Răspunde

   Eu nuami îmi aduc aminte de showul gratuit când a fost ales Cozma președinte pe județ după care a fost ales pe țară Cîțu și oamenii s-au dat la o parte. Este și cazul lui Duma sau mai recent al lui Iștoc și lista continuă. S-a înfăptuit deconstrucția partidului, asta este adevărul. La alegeri va fi jale. Vă spun de pe acum. Dacă și primărița de Tarna cu ștate vechi a plecat asta spune multe. Și ghici asta cui folosește? Nu oponenților din celelate partide că nu au contracandidat serios? La asta să vă gândiți.

   • bibicu Răspunde

    coana primarita s-a intors de unde a plecat. Pacat ca acum nu mai are familie, sotul a divortat si fata a plecat cu el. Oare de ce?

 4. 🤔🤔🤔 Răspunde

  Și uite ce repede s-au mobilizat băieții, în doar câteva minute!!! Ați dormit bine până acum? Dar Mircea Mărghitaș tu cum faci? Lingi și la PSD, lingi și la PNL??? Nu contează ban să iasă???? Bravo măi. 🤮🤢🤯 Nu aveți coloană vertebrală dar vă meritați soarta. Primiți exact ce meritați.

 5. Acelasi Răspunde

  Mai oameni buni…mergeti sa vedeti “orasul Ardud” dupa 30 ani de mandat :)) , nu a facut nimic,pardon si-au facut multe cei din primarie, buzunare pline si declaratii de averi mincinoase,primaria este condusa de neamuri si nepotisme
  Treaba e clara,omul vrea sa iasa la pensie direct din primarie ce sa mai….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.