Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Mama minoră a nou-născutului găsit mort pe câmp în Turț, internată la spital

Mama minoră a nou-născutului găsit mort, duminică, în zona localității Turț din județul Satu Mare a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe. Ulterior, aceasta a fost preluată de cadrele medicale ale secției Obstetrică-Ginecologie și a fost stabilizată, iar acum se află înafara oricărui pericol.

Tânăra ar fi născut acasă, potrivit surselor PortalSM, și ajuns la spital în șoc hemoragic cu placenta încă în interior, viața ei fiind pusă în pericol. După transfuzii și alte tratamente, tânăra a fost stabilizată de medici și se află înafara oricărui pericol.

Potrivit informațiilor PortalSM, mama minoră este în vârstă de 16 ani și locuia cu bunicii, iar părinții acesteia s-ar afla în străinătate la muncă. Tatăl bebelușului mort ar fi un tânăr, în vârstă de 27 de ani.

Tânăra ar suferi de anumite probleme psihice, în acest moment. Nu este sigur dacă ar fi avut aceste probleme și înainte sau a suferit un șoc după naștere, potrivit surselor PortalSM.

În momentul în care starea ei va permite acest lucru, tânăra va fi interogată și va lua parte direct la dosarul care s-a deschis în acest caz. Ea este principala suspectă de moartea propriului său copil.

Descoperirea macabră a avut loc duminică, 7 aprilie

În urma unui apel la 112, echipaje de poliție și echipaje medicale s-au deplasat în zona localității Turț, acolo unde a fost descoperit cadavrul unui nou-născut. Ajunse la fața locului, echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru micuț.

„La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că un nou-născut ar fi fost găsit decedat, pe un teren situat în afara localității Turț.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

La scurt timp, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, fiind vorba despre o minoră de 16 ani, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, potrivit IPJ Satu Mare.

2 comentarii

  1. 😲😲😲 Răspunde

    Dacă tot pretindeți că sunteți ziariști poate aflați că în tot acest răstimp ce a păzit DGASPC că s-a ajuns la situația asta. Aștept să mă surprindeți în mod plăcut. Ceva anchetă ziaristică???? Maybe????? Știu că e mai dificil că e caz cu o minoră dar totuși….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.