Ultima actualizare: azi, 16:48

Locale

O firmă din industria yahturilor îşi deschide fabrică în Satu Mare

Compania germană de mobilier tapițat KZWO, ale cărei articole sunt destinate, printre altele, vaselor de croazieră, yahturilor și rulotelor, dar și bisericilor, a intrat în România, pregătind, la Satu Mare, activități de producție a mobilierului, relevă date analizate de Profit.ro.

KZWO a ales Parcul Industrial Sud Satu Mare, unde compania italiană de electrocasnice De’Longhi va construi, după o investiție de 40 de milioane de euro, cea mai mare fabrică proprie de mașini de cafea din lume. Compania a fost înființată în anul 2014 și relansată patru ani mai târziu, odată cu digitalizarea producției fabricii din Germania, potrivit aceleași surse.

KZWO proiectează și produce mobilier tapițat atât în baza unor comenzi individuale, cât și de volum. Clienții KZWO provin dintr-o gamă largă de industrii, de la vase de croazieră și yahturi la rulote, hoteluri sau centre comerciale.

O altă linie de business este destinată bisericilor, după preluarea de către KZWO, în 2019, a companiei Meditatio, brand care a produs de-a lungului timpului tapițerii pentru bănci și scaune utilizate în peste 20.000 de unități de cult la nivel european.

2 comentarii

  1. desma Răspunde

    fabrica care a preluat De’Longhi…deja e construita!!!!…ea va fi ..dichisita si “REMOBILATA”!!!!

  2. Tekei Stefan Răspunde

    Sper ca si prolema cu caldura se va rezolva , fiindca iarna e ger in sala maxim 14-15 rade .
    Asa nu se poate lucra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.