Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Trafic de migranți cu cetățeni turci, la Satu Mare! Doi ucraineni, în arest preventiv

Doi cetățeni ucraineni au fost trimiși în arest preventiv după ce au făcut trafic de migranți cu cetățeni turci, pe raza județului Satu Mare.

Conform informațiilor PortalSM, în perioada 21 februarie 2024 – 22 februarie 2024, cei doi ucraineni au fost implicați în trafic de migranți. Aceștia au condus un microbuz în calitate de transportatori și au preluat din municipiul Timișoara trei cetățeni turci. Ulterior, în apropierea frontierei dintre Serbia și România, au preluat un alt grup format din zece cetățeni turci, pe care i-au ghidat și transportat în continuare.

Unul dintre ucraineni a condus microbuzul cu plăcuțe de înmatriculare false din Timișoara până pe raza județului Satu Mare. Cel de-al doilea ucrainean, în schimbul unei sume de bani, a asigurat preluarea şi transportul migranților, după care s-a deplasat în apropierea frontierei sârbo – române, de unde a preluat un alt grup de 10 cetățeni turci. Acesta, cel din urmă, ghidându-i către zona de frontieră și asigurându-le mijloacele necesare pentru trecerea ilegală a frontierei.

Aceștia au fost opriți de către autoritățile de frontieră sătmărene înainte să reușească să finalizeze trecerea frauduloasă a frontierei.

Ambii ucraineni sunt acum trimiși în arest preventiv pentru trafic de migranți și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

3 comentarii

  1. jean Răspunde

    Trimitetii inapoi in UCRAINA sa mearga pe front

  2. Sătmărean 1 Răspunde

    Pe front cu ei !!! La muncă !!!

  3. H&R Răspunde

    Slava Ukrandia! 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.