Ultima actualizare: azi, 19:26

Locale

PODCAST PORTALSM. Invitat Radu Panait, candidatul USR la Primăria Satu Mare

Preşedintele USR Satu Mare, Radu Panait, s-a aflat în studioul PortalSM unde a afirmat că va candida pentru funcţia de primar. El a adus mai multe critici administraţiei locale condusă de primarul Keresekenyi Gabor dar şi partidelor româneşti din Satu Mare, care, în opina sa, se întrec pentru a fi „remorca UDMR”.

Întregul podcast îl puteţi urmări aici:

6 comentarii

  1. Radu ... Răspunde

    Vei fi tu primar in anul 3050.
    Fraier ce esti, cu tot cu partidul tau.
    Penaulul dracului, ajungi fix acolo unde este acum colegul tau, chereches a la Kürtös kalăcs de baia mare.
    Va meritati soara.

  2. remy martin Răspunde

    Nu am deloc incredere in acest personaj. Am urmarit podcastul pana la final. Pai domnul Panait se contrazice singur, prima data zice ca ar fi pus acele trambuline din cauciuc pe trotuarele din Parcul Central asa cum sunt intr-un parc din Carei, pe urma afirma ca “nu poti sa faci in Satu Mare toate lucrurile copiind de la unii si de la altii”, ca nu asa se face Bograci- ul.
    Dansul era deranjat de faptul ca i se pun ideile in practica si nu i se acorda credit. Pai eu daca as avea cu adevarat interesul ca in Satu Mare sa mearga lucrurile bine, si as veni cu o idee care ar ajuta in acest sens si s-ar pune in aplicare, m-ar mai interesa daca mi se acorda sau nu credit?

  3. Radical2 Răspunde

    Daca nu ar fi Gabor. Ar fi cea mai bună alegere. Ghinion că sunteți contemporan cu dânsul. Nu cred că sătmărenii vor da vrabia din mână. Plus cei care aleg cu “sufletul” pe criterii etnice. Poate peste 4 ani să aveți o șansă daca începe să scârțâie dl Gabor. Înafara de dumneavoastră si dansul, nu prea ai ce alege. Restul isi cam cumpără alegătorii cu 2 mici, cu un postulet sau cu vorbe goale. Ca altceva nu prea par că știu să facă ceva. Asta e.

  4. Mircea .....( groparul jud. SM) Răspunde

    Despre USR nu discutăm. Sunt in afara legii firești și omenești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.