Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

FOTO. Cel mai frumos câine din Satu Mare: un ciobănesc maghiar puli

Cel mai frumos câine din Satu Mare a fost ales astăzi în cadrul cele de-a 48-a ediţii a concursului de frumuseţe canină Satu Mare Dog Show. Este vorba despre un ciobănesc maghiar puli în vârstă de 18 luni, pe nume Ipolyréti Vidám Rege.

Concurenţa a fost foarte mare în acest an pentru titlul “Cel mai frumos câine din Satu Mare”. În total, în ring au intrat 14 câini, iar după deliberare, arbitrii au decis ca premiul 3 să fie acordat unui boston terrier, locul 2 unui brac german iar locul 1 unui ciobănesc maghiar puli. Marele câştigător are 18 luni şi se numeşte Ipolyréti Vidám Rege.

Amintim că în acest weekend weekend sute de câini s-au întrecut în cele patru expoziţii, două naţionale şi două internaţionale, organizate de către Asociaţia Chinologică Română, filiala Satu Mare, pe stadionul Someşul.

3 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Ca numai prostii citesc si in titlurile astea de ziar, prima data am crezut ca scrie: “Cel mai frumos câine din Satu Mare: un ciobănesc, maghiaru’ puli” ioi mai!

  2. Ion Răspunde

    Membru UDMR … no.. 🙂

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      M-aș mira dacă e din Ungaria. Dacă ziceai ceva de #Orban Viktor mai înțelegea omul că ai niște fixuri sau ceva poliție de plătit către vameși, dar așa…😲 Ești setat greșit. Schimbă placa că deja ești de-a dreptul, pur și simplu plictisitor. 😲🤔🥱

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.