Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

Reacția UDMR Satu Mare după ce un primar din județ a trecut la PNL

UDMR Satu Mare a reacționat după ce un primar din județ a trecut la PNL. Este vorba de Sipos Jozsef, primarul comunei Săcășeni, județul Satu Mare, care va candida la alegerile din acest an pentru un nou mandat din partea liberalilor. El a spus că a luat această decizie după ce UDMR nu l-a mai desemnat drept candidat la alegerile din 9 iunie. După acest anunț, UDMR Satu Mare a reacționat și a precizat că ,,viitorii candidați la primării sunt numiți în mod democratic, în urma unor alegeri interne”. De asemenea, reprezentanții Uniunii au precizat că ,,UDMR regretă profund atitudinea celor care aleg să întoarcă spatele comunității și se refugiază sub culorile altor partide”.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de UDMR Satu Mare:

,,Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la primarul comunei Săcășeni, domnul Sipos Jozsef, fost membru UDMR, care a ales să candideze la viitoarele alegeri locale din partea PNL, dorim să aducem câteva clarificări.

În cadrul Organizației Județene a UDMR Satu Mare, viitorii candidați la primării sunt numiți în mod democratic, în urma unor alegeri interne, în baza voturilor membrilor UDMR din comunitate. În urma opțiunilor exprimate de membrii UDMR din comuna Săcășeni, în data de 14 aprilie 2024, cele mai multe voturi, respectiv 188, au fost îndreptate spre domnul Balla Imre Ferenc, în timp ce domnul Sipos Joszef a obținut doar 102 voturi. Astfel, candidatul pentru funcția de primar al comunei Săcășeni la alegerile din 9 iunie 2024 a fost desemnat domnul Balla Imre Ferenc. UDMR regretă profund atitudinea celor care aleg să întoarcă spatele comunității și se refugiază sub culorile altor partide”.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. 123456789 Răspunde

    Merge dupa ciolan.

  2. H&R Răspunde

    Adica nu mai avea sanse sa fie primar. Sau nu mai are.

  3. Sătmărean Răspunde

    Asta-i spion, vrea să-l f…ă pe Cozma !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.