Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Recrutare direct pe băncile liceelor din Satu Mare! Pompierii caută colegi noi

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară pe tot parcursul lunii aprilie acțiuni de promovare a profesiei militare și recrutare a tinerilor pentru cariera militară.

Până la această dată, cadrele militare au ajuns la elevii claselor terminale din localitățile Negrești Oaș, Livada, Tășnad și Carei, urmând să cuprindă întreg județul.

Pe lângă informarea tinerilor cu privire la alegerea unei cariere militare, difuzarea sistematică şi oportună a informaţiilor despre sistemul militar conduce și la conştientizarea opiniei publice despre locul şi rolul profesiei militare în societate.

Necesarul de personal în cadrul Inspectoratului pentru Situații de SOMEȘ al județului Satu Mare se asigură prin instituțiile de formare dedicate: Academia de poliție “Alexandru Ioan Cuza “București – Facultatea de Pompieri, Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești dar și prin încadrare din sursă externă în posturi de specialitate prevăzute cu profesii/ ocupații.

Modalitățile de accedere în sistemul militar, oportunitatea alegerii unei cariere militare dar și noutăţile oferite de sistemul militar de învăţământ vor fi prezentate și în târgurile de meserii organizate de către A.J.O.F.M Satu Mare.

Totodată, cei interesaţi despre sistemul învăţământului militar şi despre cariera militară pot obţine informaţii la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare, situat pe strada Fabricii, nr.35 Satu Mare sau la numărul de telefon 0261/711.212 int.27007.

10 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Sincer, IGSU care merita salariile mai mari.

    • comentator Răspunde

      Cam singurii dintre speciali. Eu unul nu aș face ce fac ei și crede-mă am stomac și rezistență destule, nu mă speriu ușor. Am lucrat și în mină în subteran. Dar când văd câte o descarcerare de mașină sau un incendiu când scot oamenii din foc mai mult morți ….

  2. 😉 Răspunde

    Curajul îl aude la Strâmb, maaaaaaarele cmd.

  3. Satmarean1 Răspunde

    @comentator. La unii ,din care faci parte si tu, toti sunt speciali si din cauza voastra care vb fara sa va documentati au de suferit si la salarizare si pensionare si recrutare de personal. Va luati dupa USR -PMP si alti politicieni de doi bani care spui ca îi dedfinteaza in cateva luni. Mai cititi din cand in cand.

    • comentator Răspunde

      Hai lasă ă vizavi de mine locuiește un special și văd zilnic ce se petrece. Problema este că nu e singur. Sau gândește-te la actuala și viitoarea specială, judecătoarea aia de la 2 Mai. Cred că cunoști povestea. Cu mare tamatam se face control după care e liniște. Oare de ce? Am așa o presupunere. Aici e problema. Sistemul se autoprotejează, rara mai scapă pe unul sau pe alat din mână. Mare megaprostie trebuie să faci ca să se întâmple asta. Înrest află de la mine că sunt pensionar și veci nu am făcut parte dintre cei la care te referi. Mulți dintre speciali fac treaba în dorul lelii și de aceea este imaginea asta publică. Cum e și polițistul local de aici care ani la rând și-a violat fiica vitregă. Sunt prea multe exemple. Sistemul nu își selectează oamenii destul de temeinic. Când citești despre polițisști care se sinucid și au testul psicho perfect nu te gândești imediat că nu a fost făcut corect??? Dar uite că avea dreptul la port armă! Îți dai seama că așa putea împușca pe careva, așa ni???? Deci????? Află de la mine că exact acele partide de care ai pomenit nu le pot suferi de nici un fel. Sunt niște creații pentru ceva. Sau pentru cineva. Nu au nici o treabă cu România. Apropo, tu ce citești acum? Că eu citesc. Și nu de pe net. Mare gânditor ce ești. Păstrează-ți sfaturile pentru tine.

  4. Satmarean1 Răspunde

    @comentator. Inca o data imi dovediti ,daca mai era nevoie, ca faceti un ghiveci. Amestecati politia locala cu judecatori cu politisti etc . Eu m- am referit sa cititi statutul fiecaruia( nu carti de literatura), de cand exista fiecare ,cine si cand i-au atasat de militari si apoi faceti diferenta intre ei. Sper ca intelegeti ce vreau sa spun.
    Uscaturi sunt in fiecare domeniu. Asta e alta problema.

    • comentator Răspunde

      @Satmarean 1, nu fac nici un ghiveci. Ghiveci face statul român când acordă acel statut la diferite categorii și din ce se dovedește nu sunt temeinic selectați. Asta nu e vina mea și nu e treaba mea. Eu doar mi-am exprimat părerea. În continuare recomand să-ți păstrezi sfaturile pentru tine. Nu am solicitat ssfatul nimănui și te rog frumos și insistent nu mă provoca că încep să prezint și alte cazuri despre care nus e știe, nu se vorbește sau care au fost mușamalizate că sunt prea multe. Aici nu e vorba de uscături, e problemă de sistem. Totul începe de acolo că polițistul are copiii tot polițiști, judecătorul idem. Cum se face asta? Băiatul meu, sportiv de performanță, elev bun, premiant, campion național la sport de contact și medaliat cu bronz la campionatul european pe categorie de vârstă nu a fost bun la jandarmerie. Nu că a picat testul fizic că nu avea cum că îi bătea pe toți ci pur și simplu așa elegant a fost sfătuit că mai bine nici nu aplică. Înțelegi tu? No explică asta la copilul meu sau la orice tânăr în modul general. Dacă nu faci parte din tagmă nu ai șanse. Valabil din păcate la majoritatea categoriilor de speciali. Repet, nu mă provoca că intru la detalii și nu eu voi ieși șifonat. La asta ar trebui să te gândești mai bine ce e de schimbat că de prea multă vreme ține.

      • Farmacistul Răspunde

        Zise Măscăriciul ..trei puncte ( …) …și mai luă o gură de .*ahat …..obișnuința lui

        • hakkate Răspunde

          Nu te folosi de meseria asta și las-o în pace că așa ești tu farmacist cum sunt eu Zâna Măseluță! În rest te-a deranjat adevărul din comentariul lui? Că zilnic te lovești ca de un perete de ce zice. Fiecare care nu trăiește ca într-o bulă ca și tine a experimentat așa ceva la viața lui. Ești cumva și tu unul vizat, recrutat din sursă externă???? Că din ce se pare asta este situația ta. Păi normal că te deranjează? Crezi că interesează asta pe cineva?🤮

  5. wow Răspunde

    m .da de cand unirea cu prtectia civila au intrat si pompieri in lumea civilizata …pana atunci erau niste grii vai de mama lor..noroc u marele geasby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.