Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Sătmăreancă la un pas să fie violată sub podul Decebal. Amenințată cu cuțitul, a fost salvată de un trecător

O sătmăreancă a fost la un pas să fie violată sub podul Decebal din municipiul Satu Mare. Un individ a agresat-o și a vrut să o forțeze să întrețină relații sexuale, după care a amenințat-o cu un cuțit. În ajutorul femeii a sărit un trecător curajos, care a intervenit și l-a fugărit pe agresor. 

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut în data de 08.02.2024, când organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare s-au sesizat cu privire la faptul că în aceeași dată, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona podului Decebal au fost abordați de o femeie care, într-o stare de agitație vizibilă, le-a relatat faptul că în jurul orei 20.00, în timp ce se deplasa pe str. Uzinei din zona podului Decebal, o persoană de sex masculin a agresat-o fizic, încercând să întrețină raporturi sexuale neconsimțite cu ea, reușind să scape de acesta.

Sătmăreanca le-a spus polițiștilor că bărbatul a prins-o de geacă, repetând faptul că vrea să întrețină relații sexuale cu ea, ea l-a împins, a încercat să fugă, după care a căzut în genunchi cu spatele la el. Întrucât a început să strige după ajutor, agresorul a prins-o de păr, a împins-o pe asfalt în poziția culcat, pe burtă, iar ea a dat cu capul de asfalt. Ulterior a reușit să se ridice și să înainteze puțin, strigând după ajutor, dar bărbatul a amenințat-o că dacă mai strigă va scoate un cuțit din buzunar, moment în care s-a speriat și nu a mai strigat.

Salvată de intervenția unui trecător curajos

În continuare, agresorul a prins-o de geacă și nu putea fugi, îi cerea să o lase în pace, el repetând că vrea să întrețină relații sexuale și ajunși lângă un gang din apropiere, agresorul a tras-o puternic de geacă, a trântit-o la pământ, după care s-a ridicat, el ținând-o cu o mână de geacă, iar cu cealaltă mână și-a dat jos pantalonii. Imediat după, ea a continuat să strige după ajutor în timp ce el a pus mâna pe pantalonii ei, dar în acel moment a venit un bărbat care l-a tras pe agresor și ei i-a spus în mod repetat să fugă. Astfel, ea a reușit să scape și a alergat până la stația de autobuz, de la baza podului Decebal, unde se afla un echipaj de poliție, cărora le-a spus ce i s-a întâmplat.

La scurt timp, la fața locului au ajuns mai mulți agenți de poliție, iar oamenii legii au observat un bărbat care corespundea semnalmentelor relatate și care venea pe aleea dintre podul Decebal și cimitirul din zonă, moment în care l-au imobilizat.

Agresorul a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol.

10 comentarii

  1. Om Răspunde

    Omule care ai salvat acest suflet,eu că om îți mulțumesc! Dumnezeu să te binecuvinteze.

  2. comentator Răspunde

    Da’ unde este prefectul și crema politicienilor? Asta ca să se tragă în poză cu el? Că uite ce material fain îi oferă viața cotidiană! Acum de campanie vine perfect! Ceva diplomă nu vrea să-i ofere careva? Pentru că a muncit în locul vostru măi, nerușinaților! Felicitări cetățeanului. Oameni ca și el avem nevoie cât mai mulți ca să se schimbe odată imaginea generală a urbei. Atitudine civică normală, ca afară. De la cei puși sau aleși mari speranțe nu mai am. Sincer.

  3. dana Răspunde

    Unde dospeste politia? Uzinei e o strada pustie..si eu am intalnit asemenea indivizi pe pod sau pe strada. Politie nu vezi patruland pe strada..ii vezi doar in masini..stationand aiurea! Rusine!!! Asa a murit si actrita aceea…nu i-a sarit nimeni in ajutor!De ce nu patruleaza si pe strazi politia! Unde-i politia locala? Pentru ce sunt platiti?

    • comentator Răspunde

      Vei afla curând. Vine campania electorală. Culea e că nu sunt împotriva lor ci doar împotriva felului în care prestează. Noi avem mare nevoie de o poliție locală care să-și vadă de treabă. Multe s-ar schimba atunci.

    • Mia Răspunde

      Draga mea, chiar dacă ar patrula, n-ar putea face nimic într-o situație de acest fel, având în vedere ca marea majoritate a domnilor și doamnelor din poliția locală sunt nițel “cam trecuți”, grași, condiție fizică lipsă, plesnește uniformă pe ei, doamnele și-ar strica frezele și machiajele și în plus, la o adică, cine să le țină mapele pe care le plimbă atât de ostentativ?

      • vasile Răspunde

        Politistii locali trebuie sa semene cu directorul lor general (suplu, sportiv si plin de initiativa atunci cand este vorba de interesele lui proprii)

    • Vasy Răspunde

      Da cum sa patruleze in zona aia? Raman politzaii fara roata la masina sau iau bataie, dic ala!
      Patruleaza si ei unde nu-s probleme, unde sunt camere de supraveghere, asa frumos elegant, nu ai vazut politistele ce aranjate si vopsite sunt, zici ca vin de la salon, nu ca sunt in timpul muncii.
      Cum naiba sa ma apere o papusa din aia de hoti pentru ca aia risca sa i se deplasese suvita sau sa i se desprinda o unghie falsa… ce vorbim hei?

  4. Favi Răspunde

    Zona respectiva + orasul e plin cu ei : Aurolaci, boschetari, cersetori, cetateni dubiosi cu prefix “Tz”, inhalatorii de diluant, vagabozni .

  5. Emil Răspunde

    Poate fac domni politisti si o vizita in parcarea de la Kaufland / Str Careiului e plin de cersetori , barbati bine care acosteaza cumparatori si sunt chiar foarte insistenti /agresivi . Nu e normal ce se intampla in urbea noastra si chiar sa nu deranjeze pe nimeni totusi !

  6. ilie Răspunde

    @emil..respectiva parcare e privata,au agenti de paza,e problema conducerii ca nu ia masuri pentru indepartarea cersetorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.