Ultima actualizare: azi, 19:11

Locale

Șofer din Satu Mare, prins beat și drogat la volanul BMW-ului! A primit închisoare cu suspendare

Un șofer din județul Satu Mare a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului și a drogurilor.

Bărbatul a fost oprit de poliție în localitatea Păulești, iar restarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, i s-au recoltat probe de sânge care au confirmat o alcoolemie de 2,04 g/l alcool pur la prima recoltare și 1,66 g/l alcool pur la a doua recoltare. De asemenea, testele au relevat prezența THC și a cocainei în organismul său.

Ajuns în fața instanței, bărbatul și-a recunoscut fapta și a mărturisit că regretă cele întâmplate. El a spus că a băut 4-5 beri cu alcool la un local, iar apoi a ieșit cu mașina la plimbare. Totodată, acesta a mai menționat că, cu câteva zile în urmă, a consumat și substanțe psihoactive, respectiv marijuana și cocaină.

Având în vedere circumstanțele atenuante, instanța a dispus condamnarea sa la doi ani de închisoare cu suspendare și la prestarea a 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității.

14 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Daaaa. De la 4-5 beri nu faci atâta la alcooltest. Zi și aia fraiere câtă tărie ai băgat în tine înainte, între și după. Fiind șofer de BMW probabil s-a socotit și faptul că s-a drogat ca să se trezească după băută???? Numai întreb. Repede ridicați-i statuie undeva în ceva sens giratoriu. Să vadă toată lumea ce mundrie de băiat estem. Mai rămâne să vedem dacă a priceput ceva din sentință.

  2. yx Răspunde

    Nu repeta întotdeauna stereotipurile BMW. Cunosc șoferi Audi si din alte rase de dobitoci care pur și simplu pun viața altora în pericol din cauza propriilor frustrări.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Da, da. Alt idiot de BMW-ist a făcut ditamai accidentul azi pe Cloșca că merge pe banda 1 și nu semnalizează că vrea să schimbe direcția și intră într-un Audi parcă. Asta într-o intersecție unde este filiala Banca Transilvania! Așa că mai las-o moartă. Nu cu mașina e problemă ci cu șoferul. Iar unii (majoritatea cumpără marca asta că să facă pe grozavul).

      • 🥱 Răspunde

        In general se rup in figuri aia cu masini care nu mai valoreaza mult pe piata si nu numai brand-ul renumit, deja i-au detronat cei cu vw passat-ul si golf 4, audi a4, skoda octavia…etc . Oricum putini mai semnalizeaza indiferent de marca masinii, toti se cred foarte “importanti si grabiti “

  3. Vasy Răspunde

    Si daca s-a drogat, nu intereseaza pe nimeni de unde a procurat drogul? Se pare ca nu…. pentru ca aia cu kilogramele trebuie protejati, sunt prinsi mereu astia mici cu cateva grame care nu au cum sa acorde “mica atentie” pentru ca abia castiga si ei, si mai sunt prinsi astia nefericitii care consuma. Hai ca-i interesant!

  4. Fact Răspunde

    Cel mai important e titlul, ca s-a pus la volanul unui BMW (click bait), altfel nici articol pe acest site eminent nu primea, se pare ca asta atrage cititorii.

    • Radical2 Răspunde

      Da. Când vezi nenorociri, te gândești deja ca mari sanse sa fi fost unu cu bamveu. Nu știu de ce mai trebuie menționata marca. Deja e de mult stiut ca sunt mulți șoferi de bmw nepricepuți, si cand vezi pe drum un bmw,mai bine te asiguri de 10 ori.

  5. Radical2 Răspunde

    Adică a scăpat ieftin. Deci il mai vedem pe șosele. Atenție oameni buni si Rusine poliția română încă odata.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Nu politia l-a judecat ci justitia. Asa ca te rog reorienteaza rusinea catre cel/cea care merita asta. Sper ca cine a dat solutia asta sa se intalneasca cat mai repede cu asta in trafic. Ca astia nu sunt sigur ca invata din astfel de lectii.

  6. io Răspunde

    un mizilic! l-au ciuruit……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.