Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Un minor din Satu Mare a intrat pe geamul unui apartament și a furat de 15.000 lei

Un minor, în vârstă de 17 ani, din județul Satu Mare a fost trimis în judecată, în această săptămână, după ce a intrat pe geamul deschis al unui apartament și a furat bunuri în valoare de 15.000 de lei, pe care intenționa să le vândă, ulterior.

Potrivit informațiilor PortalSM, proprietarii apartamentului au plecat la o nuntă și au lăsat un geam al apartamentului deschis. Profitând de ocazie, minorul a intrat pe geam și a furat tot ce i-a ieșit în cale, cauzând un prejudiciu uriaș. Mai exact, tânărul a furat: nouă parfumuri de mărci diferite, trei ceasuri, opt şepci bărbăteşti, două genţi de damă, și numeroase haine.

Când au sosit acasă, proprietarii au observat lipsa bunurilor din baie și au sunat de urgență la 112. În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii l-au identificat pe hoț, care, ajuns la audieri, și-a recunoscut fapta, precizând că a văzut geamul deschis, a intrat și a furat cu gândul de a vinde, ulterior, bunurile. Minorul locuiește împreună cu bunica lui, aceasta, la rândul ei, fiind audiată de polițiști. Ea le-a spus acestora că l-a văzut pe nepot sosind acasă cu o pungă mare de lucruri, iar, în momentul în care l-a întrebat de unde le are, acesta a spus că le-a primit de la un prieten.

În cele din urmă, minorul le-a predat organelor de cercetare penală bunurile sustrase . Acum, el urmează să fie judecat pentru furt calificat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.