Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

VIDEO. Primele imagini cu criminalul evadat. I-a cerut unui șofer să-l ducă spre Satu Mare

Au apărut primele imagini cu criminalul evadat Meszaros Zsombor. În imaginile postate de jurnaliștii de la oradea24.ro se poate observa cum Meszaros stă de vorbă, într-o benzinărie, cu un șofer de camion. Acesta i-a cerut să-l ducă spre Satu Mare, însă șoferul l-a recunoscut și a sunat la 112.

În scurt timp, la fața locului au ajuns echipajele de mascați care l-au reținut. Bărbatul nu a opus rezistență și a fost transportat ulterior la Penitenciarul din Oradea, unde a și fost încarcerat.

,,La data 10 aprilie, în jurul orei 04.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliției Municipiului Oradea, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Satu Mare, urmărit național. Acesta fusese încarcerat în cadrul Penitenciarului București Rahova, iar la data de 9 aprilie, în timp ce se afla sub escortă, la o clinică din București, în vederea unui consult medical, a deschis ușa ambulanței, care se afla staționată în apropierea clinicii și a fugit. Menționăm că, la depistarea persoanei urmărite și-a adus aportul un cetățean, care a recunoscut-o după semnalmentele prezentate în mass-media și a apelat S.N.U.A.U. 112, oferind indicii utile, care au fost exploatate cu eficiență de polițiștii din Bihor, bărbatul fiind identificat și prins la scurt timp”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Din momentul evadării, Zsombor Meszaros a reuşit să străbată o distanţă de 600 de kilometri, fără să fie prins. Momentan nu se cunosc detalii legate de intențiile deținutului. Din locul în care a fost capturat se putea merge și spre granița cu Ungaria, dar și spre Satu Mare, acolo unde își avea domiciliul. Nu este clar dacă voia să fugă din țară sau să se ascundă acasă.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.