Ultima actualizare: ieri, 21:25

Locale

FOTO. Accident cu victimă încarcerată în județul Satu Mare. Impact între o mașină și un camion

Accident cu victimă încarcerată în județul Satu Mare, după ce o mașină și un camion au intrat în coliziune. Totul s-a petrecut miercuri după-masa, 22 mai, în localitatea Turulung.

La fața locului au intervenit pompierii, iar în urma accidentului un bătrân a fost rănit și a fost transportat de urgență la spital.

Ce spun pompierii:

,,În cursul acestei zilei, șapte subofițeri din cadrul Punctului de Lucru Turț au intervenit în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o autoutilitară, în localitatea Turulung. În urma evenimentului, o persoană de sex masculin a rămas încarcerată. Pompierii militari au procedat la extragerea victimei, care a fost predată echipajelor de prim ajutor aflate la locul evenimentului. În urma evaluării medicale, bărbatul, cu vârsta de aproximativ 80 ani, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare”.

2 comentarii

  1. jean Răspunde

    Camionul nu este masina?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Numai șoferii de camioane estem oameni, restul estem ciurucuri, ciocoflenderi. Mai ales dacă pe camion scrie Beny. 😉 Așa că pârtieeee că vin!!!! Circulă unii de parcă ar fi stăpânii șoselelor cu viteză și în interiorul localităților apoi săracul care are ceva de rezolvat nu mai știe cum să se ferească de ei că din ce se pare ca să circuli normal este imposibil. Mai ales că prin zonă trece și tranzitul cu Ucraina. Condoleanțe celor care stau prin zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.