Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Accident în Satu Mare. Un tânăr șofer (18 ani) a acroșat cu mașina un biciclist

Accident în Satu Mare. Un tânăr șofer, în vârstă de 18 ani, a acroșat cu mașina un biciclist. Acesta din urmă a suferit câteva răni. 

Ce spune poliția:

,,La data de 27 mai, în jurul orelor 07.30, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Balta Blondă, din municipiul Satu Mare.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 18 de ani, din Satu Mare, ar fi efectuat necorespunzător manevra de depășire a unui biciclist, de 30 de ani, și l-ar fi acroșat, rezultând vătămarea corporală ușoară a biciclistului. Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În scopul prevenirii unor astfel de evenimente rutiere nedorite, polițiștii sătmăreni recomandă conducătorilor auto și pietonilor să țină cont de unele reguli atunci când sunt în trafic”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Pis ta Răspunde

    Pe ăsta dacă nu-l opriți acuma, ajunge “mare”!

  2. NH Răspunde

    Stai că le dă permisele de la 17 ani, să te ți bine.

  3. Nha Răspunde

    Cica : ” polițiștii sătmăreni recomandă conducătorilor auto și pietonilor să țină cont de unele reguli atunci când sunt în trafic”! Felicitari d-lor! Chiar asa se si intampla, se tine cont doar de “unele reguli”! Regula bizonilor si cocalarilor! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.