Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Cauți un job bun? Bursa Locurilor de Muncă are loc, vineri, la Satu Mare!

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare pregateste prima Bursa a locurilor de munca din anul 2024, care va avea loc vineri, 17 mai. Evenimentul se va desfasura începând cu ora 9.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.

Este cea mai importanta masura activa privind cresterea gradului de ocupare a fortei de munca aflata intr-o forma de evidenta si plata si o oportunitate pentru angajatori, pentru a-si recruta forta de munca necesara.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolventi, someri, persoane care doresc sa isi schimbe locul de munca sau care doresc sa isi imbunatateasca pozitia profesionala.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a obţine un loc de muncă sau de a obţine informaţii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES.

Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze si sa transmita ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail [email protected], în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238

3 comentarii

 1. io Răspunde

  cauti un job bun?
  salariul nu conteaza!
  job sa fie!

 2. Strango Gheorghe Răspunde

  Da caut un loc de muncă am lucrat în construcții și în Austria acum sunt pe somaj

 3. Iftimie Ancuța Cristina Răspunde

  Eu am lucrat la glorios și sunt în șomaj și am 2 copii de întreținere singur și vreau un loc de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.