Ultima actualizare: azi, 18:09

 

Locale

Cod galben în județul Satu Mare: ploi, vânt și descărcări electrice. Lista localităților vizate

Cod galben în județul Satu Mare. Meteorologii anunță ploi, vânt puternic și descărcări electrice. Avertizarea este valabilă până în această seară.

În zona: Satu Mare, Carei, Tășnad, Livada, Medieșu Aurit, Ardud, Lazuri, Supur, Odoreu, Vetiș, Moftin, Păulești, Culciu, Sanislău, Berveni, Beltiug, Micula, Dorolț, Botiz, Viile Satu Mare, Apa, Căpleni, Acâș, Socond, Crucișor, Doba, Căuaș, Santău, Homoroade, Tiream, Valea Vinului, Foieni, Terebești, Urziceni, Craidorolț, Ciumești, Agriș, Cămin, Săcășeni.

Se vor semnala: local averse care vor acumula peste 20…25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

5 comentarii

  1. Don Quijote de Satu Mare Răspunde

    … și fuseră trei picături de ploaie și ceva descărcări electrice pe undeva departe în văzduh. Întrebare. Dacă vine o ploaie zdravănă de primăvară, și chiar va veni, ne veți alerta cu cod negru? Vă spun sincer că am ajuns să urmăresc meteorologia și prognoza la unguri. Știți de ce? Pentru că este muult mai exactă. Acum săriți pe mine că sunt trădător de neam și de țară, bine? Ce să fac, spuneți-mi dacă la mine nu de alerte am mare nevoie ci de prognoză corectă????

    • Sâcă Răspunde

      Caută unde vrei , după ce citești, și înțelegi cuvântul Prognoză….in rest .

      • Don Quijote de Satu Mare Răspunde

        La nivelul la care se greșește este ceva nepermis de mult. Atunci vecinii cum de reușesc? Folosesc aceeași sateliți europeni și aceleași date, practic ar trebui să fie și același program de prognoză. Să nu cumva să zici că e mai simplu la ei ca e vorba de prognoza pentru șes că și la noi e la fel. Este vorba de ceva strict local. Asta este calitatea muncii la noi degeaba vrei să cauți scuze. Și când ai pagube din cauza asta sau în cazul de față reprogramezi de urgență lucrări în câmp sau tratamente pe altă zi că vine baubau atunci nu te-ai enerva? Și treaba e că nu e prima dată, este ceva sistematic deja. Așa că plimbă ursul în altă parte. E ușor când alții trebuie să lucreze ca tu să ai efectiv o pită pe masă și tu doar dai cu părerea. De fapt nu te costă nimic.

  2. Gigi le Grand Răspunde

    nu mai cred nimic la politicieni si meteorologi…..
    am acoperit masina cu paturi si greutati ,sa apar de grindina ……cateva picaturi….alta data nu au zis nimic si mi a strambat grindina pavilionul masinii…

  3. Gigi le Grand Răspunde

    nu mai cred nimic la politicieni si meteorologi…..
    am acoperit masina cu paturi si greutati ,sa apar de grindina ……cateva picaturi….alta data nu au zis nimic si mi a strambat grindina pavilionul masinii…
    huooo….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.