Ultima actualizare: azi, 18:09

 

Naţionale

VIDEO. Accident teribil în județul vecin. Patru mașini distruse, șase victime

Accident teribil în județul vecin. Evenimentul rutier s-a produs pe raza localității Moisei, în județul Maramureș, iar la fața locului au intervenit două echipaje SMURD și mai multe echipaje de poliție, informează vasiledale.ro. Potrivit sursei citate, șoferul unui autoturism VW Passat a fost rănit grav, iar alte cinci persoane (trei adulți și doi copii) au suferit leziuni. Unul dintre șoferii implicați a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Cele patru autoturismele implicate în accident au fost distruse. 

Ce spune Poliția:

,,Polițiștii au intervenit la un accident de circulație, produs pe DN 18. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Moisei, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi încercat să efectueze o depășire, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr de 28 ani.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autovehicul care, la rândul său a acroșat un al patrulea autoturism. Trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului care ar fi încercat să efectueze depășirea. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările”.

Un comentariu

  1. io Răspunde

    si?
    asta e normalitate.
    de ce e stire asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.