Ultima actualizare: azi, 20:37

 

Locale

Forța Dreptei acuză USR Satu Mare: ,,Au anunțat că îl susțin pe Adrian Cozma și nu pe candidatul propriu”

Partidul Forța Dreptei acuză USR Satu Mare că îl susține pe Adrian Cozma la funcția de președinte al Consiliului Județean ,,și nu pe candidatul propriu Liviu Pop”. Cei de la Forța Dreptei au mai transmis că ,,decizia Forței Dreptei Satu Mare de a candida separat de USR Satu Mare, partenerii la nivel național din Alianța Dreapta Unită, se dovedește a fi una dreaptă”.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de partidul Forța Dreptei Satu Mare:

,,La nici o zi după lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită Satu Mare (USR-PMP) mai mulți lideri din USR Satu Mare au anunțat că-l susțin pe Adrian Cozma la președinția Consiliului Județean Satu Mare și nu pe candidatul propriu Liviu Pop. Curios și dubios, președintele USR Satu Mare, Radu Panait, nu a avut nici o reacție până acum.

Domnule Panait, dacă aveți onoare, ieșiți public și anunțați că organizația județeană Satu Mare și toate organizațiile USR din județ îl susțin pe Liviu Pop la președinția Consiliului Județean Satu Mare și îi îndeamnă pe toți simpatizanții USR din județ să-l voteze pe președintele PMP Satu Mare”. 

8 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Na a și început distracția. Bine că m-am aprovizionat cu popcorn din timp. Și să vă mai voteze omul după asta dacă singur vă trădați între voi așa încă din prima zi???? Câtă credibilitate estimați că mai aveți după asta??? Ceva spre zero poate??? 🤔🤮

  2. ... Răspunde

    PNL il susține pe Ciprian Tișe, nu pe Radu Panait

  3. Românurile Răspunde

    Deja încep sa se mănânce unul pe altul. Mergeți și votați. Ăștia nu sunt curioși de a face ceva pentru Satu Mare,decât pentru scăunel.

  4. Kuk kukuletz Răspunde

    kakarea lumii , este mare foamete , toti vor ciolanu

  5. Marius Groza Răspunde

    Sunt povești, PNL nu-l sustine pe Panait!

  6. Ana Răspunde

    VOTEZ KERESKENYI ! ASTA NU SE CEARTA CU NIMENI..FAPTE..NU VORBE!

  7. Varu Răspunde

    Beni!!ai grijă ce votezi! dacă vrem de mâine îți închidem prăvălia.

  8. Varu Răspunde

    Toate mașinile tale circulă cu prelata ruptă și cu șoferi beți,ai noroc cu , copilașii de la circulație că le mai trebuie și lor câte o basculă de balastru sau de beton , așa că predă ștrandul, până nu te ascund judecătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.